Μπογδάνος – Καρβελά: O έρωτας γεννήθηκε στον ΣΚΑΪ

Μπογδάνος – Καρβελά: O έρωτας γεννήθηκε στον ΣΚΑΪ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η όμορφη δημοσιογράφος μίλησαν σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου για την γνωριμία τους 

Bogdanos-Karvela
Για την γνωριμία, την συγκατοίκηση και τον γάμο τους, ο οποίος έγινε λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου μίλησαν σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβελά.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η όμορφη δημοσιογράφος που παντρευτηκαν μία ημέρα πριν τις βουλευτικές εκλογές, βρέθηκαν σήμερα στον καναπέ της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησαν στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ήρθα μαθητευόμενη στον ΣΚΑΪ και αποφάσισα να πάω στην εκπομπή του Μπογδάνου. Σκέφτηκα ότι θα περάσω καλά, θα γελάσουμε… Θεώρησα ότι είναι πιο χαλαρός και πως θα μάθω στο πλευρό του. Από την πρώτη στιγμή άρχισα να τον ερωτεύομαι. Τέσσερα χρόνια μετά είμαστε μαζί και παντρεμένοι. Στην αρχή, λόγω του ότι ήμασταν σε επαγγελματικό χώρο, μιλούσαμε στον πληθυντικό και τηρούσαμε τα βασικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Καρβελά.

Από την πρώτη στιγμή υπήρχε χημεία…» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξομολογήθηκε στην Τατιάνα πως δεν ήθελε να της ζητήσει ραντεβού, όσο εκείνη έκανε την πρακτική της στο κανάλι. Ωστόσο, η νεαρή δημοσιογράφος αποφάσισε να φύγει γιατί δεν της άρεσε τόσο πολύ η τηλεόραση. Έτσι κατάφεραν και βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού!

Μπογδάνος και Καρβελά στο Μαζί σου Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης