Η Ναταλία Γερμανού στο ΘΕΜΑ 104,6: «Υπολογίζω και Τατιάνα και Αννίτα»

Η Ναταλία Γερμανού στο ΘΕΜΑ 104,6: «Υπολογίζω και Τατιάνα και Αννίτα»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στις «Τσούχτρες» λίγο πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα 

F16-Natalia-Germanou
«Εγώ ανταγωνίζομαι μόνο τον κακό τηλεοπτικό μου εαυτό. Όλοι οι άλλοι απλώς είναι συνάδελφοι, όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στο ΘΕΜΑ 104,6 και στις «Τσούχτρες» Τίνα Μεσσαροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη) για την πρεμιέρα της εκπομπής «Καλύτερα Γίνεται» το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση του Αlpha.


Απαντώντας εάν φοβάται τον ανταγωνισμό, με δεδομένο ότι έχει απέναντί της γνωστά ονόματα της τηλεόρασης η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε ότι δεν υποτιμά κανέναν: «Εξαιρετική δημοσιογράφος η Τατιάνα, εξαιρετική δημοσιογράφος, πάρα πολλά χρόνια στη δουλειά, πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει και από την άλλη δεν θα υποτιμήσω καθόλου την Αννίτα που στο δικό της ψυχαγωγικό μετερίζι, αυτή την εναλλακτική, πολύ όμως αστεία τηλεόραση που κάνει πάρα πολλά χρόνια τώρα και με την οποία πάρα πολλές φορές έχω γελάσει, είναι πολύ δυνατή. Οπότε δεν υποτιμάμε κανέναν, ούτε τις επαναλήψεις των ελληνικών σειρών του ΑΝΤ1,κανέναν, κανέναν, κανέναν».


Επισήμανε χαρακτηριστικά ότι δεν πιστεύει πως «είμαστε μόνοι μας στον αέρα, ποτέ δεν θεωρώ ότι είμαι μόνη μου στον αέρα, υπολογίζω τους πάντες, υπολογίζω όποιον είναι απέναντι είτε αυτά είναι τα «Φιλαράκια» στο STAR, είτε είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος, είτε είναι το Power of Love, όποιος και να είναι, θεωρώ ότι έχει μερίδιο στην τηλεθέαση, δεν θεωρώ ότι υπάρχει μεγαλύτερης ή μικρότερης εμβέλειας ανταγωνιστής, η λέξη δεν είναι ακριβώς του γούστου μου». Όσο για την εκπομπή της εξέφρασε πεποίθηση ότι πρόκειται περισσότερο για επανεκκίνηση, παρά για νέο ξεκίνημα και αναφέρθηκε στις αλλαγές που αυτή θα έχει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης