Κάρτερ εναντίον Κάρτερ: Ο αδερφός μου θέλει να σκοτώσει την έγκυο γυναίκα μου, καταγγέλλει ο Νικ!

Κάρτερ εναντίον Κάρτερ: Ο αδερφός μου θέλει να σκοτώσει την έγκυο γυναίκα μου, καταγγέλλει ο Νικ!

Ο σταρ των Backsteet Boys Νικ Κάρτερ έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του αδερφού του Άαρον - Δεν θέλω να βλάψω κανέναν, πόσο μάλλον την οικογένειά μου, απαντά εκείνος και με τη σειρά του διαμηνύει: «Νικ, τελειώσαμε για τα καλά»

carters-brothers-ena
Ασφαλιστικά μέτρα και περιοριστική εντολή κατά του αδερφού του Άαρον, ζητά ο σταρ των Backstreet Boys Νικ Κάρτερ. Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο Άαρον έχει μια αυξανόμενα επικίνδυνη συμπεριφορά.

Ο Νικ, ένα από τα πέντε μέλη μιας από τις πιο ευπώλητες μπάντες, έγραψε στο Twitter του: «Βάσει της αυξανόμενα επικίνδυνης συμπεριφοράς του Άαρον και της πρόσφατης εξομολόγησής ότι έχει σκεφτεί να σκοτώσει την έγκυο γυναίκα μου και το αγέννητο παιδί μου, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πάρουμε κάθε δυνατό μέτρο για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και την οικογένειά μας».

Συμπλήρωσε μάλιστα το tweet του με τα hashtags #mentalhealth (ψυχική υγεία), #GunControlNow (Έλεγχος όπλων Τώρα) και #GunControl (Έλεγχος όπλων) και πρόσθεσε: «Αγαπάμε τον αδερφό μας και πραγματικά ελπίζουμε να λάβει την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεται πριν κάνει κακό στον εαυτό του ή οποιονδήποτε άλλον».

Σε απάντηση, ο Άαρον Κάρτερ, επίσης τραγουδιστής, έγραψε στο Twitter: «Λοιπόν ο αδερφός μου μόλις έκανε περιοριστικά μέτρα εναντίον μου και μόλις με ενημέρωσαν λολ. Να προσέχεις, τελειώσαμε για τα καλά».



Κλείσιμο
Επίσης ανέφερε πως είναι έκπληκτος με τις κατηγορίες εναντίον του και πως δεν θέλει να βλάψει κανέναν, πόσο μάλλον την οικογένειά του, ενώ υποστηρίζει πως δεν έχει δει τον Νικ Κάρτερ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.



Ο Άαρον Κάρτερ παρακολούθησε πρόγραμμα αποτοξίνωσης το 2017, αφού είχε συλληφθεί με ναρκωτικά.

Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την ιστορία του με τους εθισμούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης