Κάρα Ντελεβίν: Ο Γουάινσταϊν μου ζήτησε να φιληθώ με γυναίκα και να κρύψω τη σεξουαλικότητα μου

Κάρα Ντελεβίν: Ο Γουάινσταϊν μου ζήτησε να φιληθώ με γυναίκα και να κρύψω τη σεξουαλικότητα μου

«Μου είπε ότι δεν πρόκειται ποτέ να πετύχω στην υποκριτική γιατί είμαι ομοφυλόφιλη και ότι πρέπει να προσλάβω έναν άντρα για τις δημόσιες εμφανίσεις μου», δηλώνει το μοντέλο και ηθοποιός

000_1K69JR
Η Κάρα Ντελεβίν, είναι μία από τις δεκάδες γυναικές που έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του πρώην παραγωγού του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Porter, το μοντέλο και ηθοποιός περιέγραψε κάποιες από τις άσχημες εμπειρίες που είχε με τον πρώην παργωγό.

«Μου είπε ότι δεν πρόκειται ποτέ να πετύχω στην υποκριτική γιατί είμαι ομοφυλόφιλη και ότι πρέπει να προσλάβω έναν άντρα για τις δημόσιες εμφανίσεις μου για να κρύψω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις», αποκαλύπτει η Ντελεβίν.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Γουάινσταϊν την ανάγκασε να φιληθεί με μία άλλη ηθοποιό, μπροστά στα μάτια του και μετά άρχισε να την παρενοχλεί αγγίζοντας την. 

Η Κάρα Ντελεβίν είναι σε σχέση από τον Ιούνιο με την ηθοποιό Ashley Benson.

Ο Γουάινσταιν θα έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη στις αρχές του 2020, με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, ακόμα και με 2 κατηγορίες για βιασμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης