Το φιλί ενός άντρα στην αδερφή του ξεσήκωσε τους τηλεθεατές

Το φιλί ενός άντρα στην αδερφή του ξεσήκωσε τους τηλεθεατές

Μία σκηνή με δύο αδέρφια στη σειρά Sanditon εκνεύρισε το κοινό

kiss
Αυτή την περίοδο προβάλλεται στη Βρετανία από το κανάλι ITV η τηλεοπτική σειρά Sanditon, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Jane Austen. Ωστόσο σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια, προβλήθηκε μία σκηνή που εκνεύρισε πολλούς τηλεθεατές και έφτασε να γίνει θέμα και σε βρετανικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για ένα φορτισμένο φιλί που δίνει ένας πρωταγωνιστής στον λαιμό της ετεροθαλούς αδερφής του. Το πρόβλημα ήταν ότι κάτι τέτοιο δεν περιλαμβάνεται καν στο σενάριο και το κοινό θεώρησε ότι το έκαναν οι δημιουργοί καθαρά και μόνο για να σοκάρουν.

Το φιλί δόθηκε από τον Sir Edward Denham, τον οποίο υποδύεται ο Jack Fox προς την ετεροθαλή αδερφή του Esther Denham, την οποία υποδύεται η Charlotte Spencer.

Το συγκεκριμένο βιβλίο της η Jane Austen δεν το τελείωσε ποτέ, καθώς αρρώστησε. Στο δικό της κείμενο τα δύο ετεροθαλή αδέρφια δεν συνάπτουν ερωτικό δεσμό, ωστόσο ο σεναριογράφος Andrew Davies θεώρησε ότι κάτι τέτοιο ταίριαζε στην ιστορία. Όπως γράφουν βρετανικές εφημερίδες, ο Davies φημίζεται για τις σέξι πινελιές στα σενάριά του.

Δείτε το βίντεο εδώ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης