Το «καρφί» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τους υπόλοιπους κριτές του GNTM 2

Το «καρφί» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τους υπόλοιπους κριτές του GNTM 2

«Σίγουρα κάποιοι από τους κριτές έχουν ελαφρύνει τα πράγματα γιατί κατάλαβαν σε ποια δεκαετία βρισκόμαστε», είπε μεταξύ άλλων 

GNTM_Exof
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε κομψά στο χάσμα γενεών που θεωρεί πως έχει με τους υπόλοιπους κριτές του GNTM 2. Πέρυσι, η ατάκα της «άλλη δεκαετία εσύ» προς τη Βίκυ Καγιά, είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κόντρα μεταξύ των δύο κυριών. Φέτος απ ότι φαίνεται δεν στάθηκε μόνο στη γυναίκα της παρέας αλλά τους πήρε όλους η... μπάλα. 


«Εγώ προσωπικά δεν έχω αλλάξει σε κάτι σε σχέση με πέρυσι, εγώ τα ίδια υποστηρίζω. Σίγουρα κάποιοι από τους κριτές έχουν ελαφρύνει τα πράγματα γιατί κατάλαβαν σε ποια δεκαετία βρισκόμαστε και τι κάνουμε. Δηλαδή βρισκόμαστε στο 2019, έχει αλλάξει η δουλειά, υπάρχει το Instagram. Το Instagram δουλεύει πάρα πολύ και είναι χώρος πλέον της μόδας, είτε μας αρέσει είτε όχι», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο στη «Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα νέα δεδομένα στον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model.


Συγκεκριμένα το μοντέλο αναφέρθηκε στην ελαστικότητα που δείχνουν οι κριτές φέτος συγκριτικά με πέρυσι. Ο Κρατερός Κατσούλης τότε την ρώτησε εάν αναφέρεται σε κάποια ελαστικότητα όσον αφορά τα τατουάζ: «Όχι γενικά το λέω, όσον αφορά τα τατουάζ, τις πλαστικές επεμβάσεις, για το Instagram, για όλα αυτά γιατί πέρυσι ήταν λίγο πιο κλειστά για τους υπόλοιπους γιατί είναι πιο πολύ μέσα στη μόδα, και ο Δημήτρης, και ο Άγγελος και η Βίκυ ενώ εγώ σαν American Girl που ήρθα μέσα από αυτό το κλίμα μου είναι πιο φυσιολογικό».


Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης