Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά στα σενάρια που τη θέλουν να συμφώνησε με το ONE

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά στα σενάρια που τη θέλουν να συμφώνησε με το ONE

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram 

Vicky_Xatzivasileiou
Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας που είχε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Alpha, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα πρώτα δημοσιεύματα για τη νέα τηλεοπτική στέγη της παρουσιάστριας. Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκαλύφθηκε πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου συμφώνησε με το νεοσύστατο Channel ONE. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος που έκανε την αποκάλυψη, ανέφερε και τον μισθό που θα παίρνει η παρουσιάστρια στο νέο της κανάλι.


«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκλεισε στο ONE, είναι οριστικό και αμετάκλητο. Υπέγραψε το συμβόλαιο με το ONE. Η Βίκυ έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ομάδα της. Στην τελευταία εγγραφή στον Alpha που η Βίκυ έβλεπε την πόρτα της εξόδου να την χαιρετάει από μακριά, τους είχε πει «μην ανησυχείτε, ό,τι και αν συμβεί εγώ θα σας πάρω μαζί μου, στο επόμενο κανάλι εάν πάμε κάπου αλλού», ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τα χρήματα στα οποία συμφώνησε η παρουσιάστρια: «Ξέρω ότι το συμβόλαιό της στον Alpha είχε διψήφιο αριθμό μπροστά από την τελίτσα και τα τρία μηδενικά. Τώρα έχει μονοψήφιο αριθμό μπροστά από την τελίτσα. Είναι περίπου στις 7.000 ευρώ», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.


Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δημοσίευσε μέσω InstaStories βίντεο, στο οποίο με χιουμοριστική διάθεση λέει πως όταν υπάρξει κάτι σίγουρο θα το ανακοινώσει η ίδια. Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η παρουσιάστρια:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης