Τηλεθέαση: Κυρίαρχος ο Γιώργος Λιάγκας, δεν εντυπωσίασε το X-Factor

Τηλεθέαση: Κυρίαρχος ο Γιώργος Λιάγκας, δεν εντυπωσίασε το X-Factor

Αναμενόμενες οι επιδόσεις της πρεμιέρας του «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» αλλά κατώτερα των προσδοκιών τα νούμερα στο Open

Liagas-XFactor
Όπως αναμενόταν η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε αναταράξεις στη μεσημεριανή τηλεοπτική ζώνη. Η πολυσυζητημένη και πολυδιαφημισμένη εκπομπή πήγε πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης καθώς σημείωσε 24,8% στο γενικό σύνολο και 19,3% στο δυναμικό κοινό. Άντεξε στην πίεση η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR η οποία αντίστοιχα είχε επιδόσεις 11,6% και 13,8%.

Πολύ μεγάλες οι απώλειες στα όρια της συντριπτικής ήττας σημείωσε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο Open η οποία στο διάστημα 12 με 1 βυθίστηκε στο 4,6% στο σύνολο και στο 6,1% στο 18-54.

Χλιαρή και κατώτερη των προσδοκιών ήταν η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα του X-Factor στο Open το οποίο ηττήθηκε από τις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ. Στο γενικό σύνολο η σειρά του ΣΚΑΪ σημείωσε 20,1% ενώ το μουσικό τάλεντ σόου 13,1% ενώ μικρότερη ήταν η διαφορά στο δυναμικό κοινό με τις «8 Λέξεις» να φτάνουν το 18,9% και το X-Factor το 14,6%.

Υψηλές ήταν οι επιδόσεις που σημείωσαν στον πίνακα των τηλεθεάσεων η πρωινή εκπομπή του STAR στη «Φωλιά των Κου Κου» η οποία στο κοινό 18-54 πλησίασε το 19% σε μέσο όρο την ώρα που το «Ευτυχείτε» είχε ταβάνι το 12%.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στην ΕΡΤ συνεχίζει να καταγράφει πολύ υψηλή τηλεθέαση η οποία ξεπερνάει και το 20%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης