Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η τελευταία του συναυλία στη γενέτειρά του, τον Βόλο

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η τελευταία του συναυλία στη γενέτειρά του, τον Βόλο

Σοκ και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου τραγουδιστή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Ο τραγουδιστής βρισκόταν σε περιοδεία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου - Δείτε αποσπάσματα από την τελευταία του συναυλία

la09
Στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, στον Βόλο, έμελλε να πραγματοποιηθεί η τευλευταία συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, τη Δευτέρα τα ξημερώματα.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν σε περιοδεία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Παρασκευή, έδωσε την τελευταία του συναυλία στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία θα ολοκληρωνόταν, μάλιστα, αύριο στο Ηρώδειο. Η συναυλία ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τα έδοσα θα δίνονταν στην ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Μετά τη συναυλία του στον Βόλο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πραγματοποιούσε διακοπές στο εξοχικό σπίτι του στην περιοχή Πτελεός Μαγνησίας.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ και απέραντη θλίψη στους οικείους του, αλλά και σε ανθρώπους του πολιτικού και του καλλιτεχνικού χώρου.

Λ. Μαχαιρίτσας Ι Ν. Πορτοκάλογλου - Άρρωστα νεύρα / Βασίλισσα της σιωπής - Βόλος 2019
Κλείσιμο





Ν. Πορτοκάλογλου - Λ. Μαχαιρίτσας: Κλείνω κι έρχομαι (Βόλος)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης