Μικ Τζάγκερ κατά Τραμπ και Τζόνσον: Φοβάμαι πού θα μας οδηγήσουν τα ψέματά τους

Μικ Τζάγκερ κατά Τραμπ και Τζόνσον: Φοβάμαι πού θα μας οδηγήσουν τα ψέματά τους

Με αφορμή τη στάση των ΗΠΑ απέναντι στην κλιμματική αλλαγή

jager-n1
Στην καταδίκη της πολιτικής της κυβέρνησης Τραμπ όσον αφορά την κλιμματική αλλαγή προχώρησε ο Μικ Τζάγκερ κατηγορώντας τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά και τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον ότι πολώνουν τους πολίτες.

«Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή την περίοδο, ειδικά στις ΗΠΑ, όπου όλοι οι περιβαλλοντικοί έλεγχοι που ήταν σε ισχυ - και ήταν απλά επαρκείς - έχουν φτάσει στο σημείο της εξαφάνισης από την σημερινή κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ θα έπρεπε να είναι η χώρα ηγέτης στους περιβαλλοντικούς ελέγχους αλλά τώρα έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τον αντίθετο ρόλο» είπε ο τραγουδιστής των Rolling Stones με αφορμή την παρουσία του στο Φεστιβάλ της Βενετίας για την πρεμιέρα της ταινίας Burnt Orange Heresy στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Είμαι τόσο ευτυχής που οι άνθρωποι αντιδρούν γι' αυτή την κατάσταση και θέλουν να διαδηλώνουν. Τους υποστηρίζω. Είμαι ευτυχής που το κάνουν αυτό γιατί αυτοί θα κληρονομήσουν τον πλανήτη» δήλωσε στο Hollywood Reporter σχολιάζοντας τα συνθήματα «ακούστε τα παιδιά σας» και «κάντε πράσινο το κόκκινο χαλί» που έγραψαν ακτιβιστές υπέρ του κλίματος.

Από τα πυρά του Μικ Τζάγκερ δεν γλίτωσαν οι Ντόναλντ Τραμπ, Μπόρις Τζόνσον και Ζαΐχ Μπολσονάρου για την τακτική του διχασμού αντί της ενότητας που ακολουθούν στις χώρες τους.

«Σε τόσες πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου την περασμένη εβδομάδα, αλλά ειδικά στις ΗΠΑ συμβαίνουν θεαματικές αλλαγές. Φοβάμαι που μπορεί να μας οδηγήσει αυτή η πόλωση, αυτή η αυθάδει και τα ψέματα» κατέληξε ο Τζάγκερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης