Πιο νωρίς ξεκινάει η τηλεοπτική σεζόν - Τι θα δούμε φέτος

Πιο νωρίς ξεκινάει η τηλεοπτική σεζόν - Τι θα δούμε φέτος

Αρχίζει το τηλεοπτικό ματς - Νωρίτερα από ποτέ επιστρέφουν στην οθόνη πρόσωπα και εκπομπές επιβεβαιώνοντας πως η φετινή σεζόν όντως θα είναι η πιο ανταγωνιστική των τελευταίων ετών - Βροχή από πρεμιέρες από το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα

tileorasi54
Είναι η ώρα να αδειάσουν λίγο οι δρόμοι και σ' αυτό θα βοηθήσει η τηλεοπτική εκκίνηση του προγράμματος της φετινής σεζόν, το οποίο μετά από πολλά χρόνια κάνει έναρξη τόσο νωρίς.

Οι εκπομπές κάνουν πρεμιέρα διαδοχικά, και ήδη η ενημέρωση του ΣΚΑΪ έκανε την αρχή προκειμένου να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Στον Alpha το Σάββατο αρχίζει η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση», η οποία και φέτος θα προβάλλεται στις 10 το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής και θα διατηρήσει τον εναλλακτικό χαρακτήρα της.

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση |  Πρεμιέρα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 10:00


Από Δευτέρα θα βρεθούν «Εκτός γραμμής στον Alpha» ο Τάκης Χατζής και η Λήδα Μπόλα με τη νέα ενημερωτική εκπομπή τους να προβάλλεται καθημερινά στις 10.30.

Εκτός Γραμμής στον Αlpha - Πρεμιέρα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 10:30


Tα «Ακραία Φαινόμενα» έρχονται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από το Σαββατoκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλονται κάθε Σαββατοκύριακο στις 10.00 το πρωί. Ο Δημήτρης Καμπουράκης με την Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη θα παρουσιάζουν την επικαιρότητα με άλλο πρόσωπο. Την Κυριακή θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Φαλήρου, με διπλό επεισόδιο η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Οκτώ λέξεις», η οποία από Δευτέρα θα προβάλλεται στις 21.00. Ακολουθεί η πρεμιέρα του παιχνιδιού που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας «Guess my age», το οποίο επίσης για μία εβδομάδα θα προβάλλεται στις 23.00 και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην κανονική θέση του στην απογευματινή ζώνη από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Κλείσιμο
8 Λέξεις | Trailer


Στο Star η έναρξη του «Greece's next top Model» είναι και η πολυαναμενόμενη στις 21.00 ενώ το δεύτερο επεισόδιο θα ακολουθήσει τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Την Κυριακή κόβει το νήμα και ο «Τροχός της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου ο οποίος θα προβάλλεται Κυριακή με Παρασκευή στις 18.40. Τη Δευτέρα στις 9.00 επιστρέφει η ομάδα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» με επικεφαλής τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη και ακολουθεί στο καθημερινό της ραντεβού στις 12.00 η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

GNTM 2 - ΠΡΕΜΙΕΡΑ την Κυριακή 8/9 στις 21:00


Πρεμιέρες πολλές έρχονται και στο Open. Η νέα χρονιά για την ενημέρωση στο Ανοιχτό Κανάλι ξεκινά αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το πρωί, με μια ειδική εκπομπή του «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει». Η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική της ομάδα δίνουν την εκκίνηση του φετινού «ενημερωτικού μαραθωνίου» από τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας πρεμιέρα ζωντανά μέσα από το περίπτερο του OPEN στη ΔΕΘ, που διαμορφώνεται σε τηλεοπτικό στούντιο ειδικά για την περίσταση. Από την Κυριακή η εκπομπή επιστρέφει στην κανονική ώρα έναρξής της στις 5.30.

ΔΕΘ 2019-Τώρα ό,τι συμβαίνει trailer


Τη Δευτέρα στις 10.00 η Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» επιστρέφουν ανανεωμένοι. Τέλος, την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του «X Factor» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εδώ η ομάδα σε δράση!!! @xfactorgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης