Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται στο πλατό του X-Factor

Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται στο πλατό του X-Factor

«Ετοιμαζόμαστε εδώ στο υπέροχο πλατό μας», σχολίασε η τραγουδίστρια

vandi-1
Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν τη συνεργασία της με το Open και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, θα παρουσιάσει το X-Factor.  Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και αυτό το διάστημα γίνονται πρόβες για την πρεμιέρα του talent show.


Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”, ανέφερε για το μουσικό show: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει να κάνει καθαρά με τη φωνή, όπως ήταν το Voice, που κάναμε με τη Μελίνα δύο χρόνια. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που συνυπολογίζει και τις υπόλοιπες αρετές.

Αυτό δεν συνεπάγεται ότι έχει σχέση με την εξωτερική εμφάνιση. Εγώ θεωρώ μεγάλη αρετή έναν άνθρωπο ο οποίος, όταν τραγουδάει ή ερμηνεύει, εννοεί αυτό που λέει. Νομίζω ότι έχει να κάνει με ένα σύνολο πραγμάτων και με ένα μεγαλύτερο βάθος το X Factor. Δεν υποτιμώ κανένα άλλο παιχνίδι, όλα είναι πολύ ωραία και όλα αναζητούν ωραίες φωνές. Αλλά αυτό ίσως έχει μια πιο διεισδυτική ματιά στο νικητή».


Χθες, πραγματοποιήθηκαν πρόβες στο πλατό του X-Factor και η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετική φωτογραφία. Έτσι, πήραμε για πρώτη φορά μια μικρή γεύση από το πλατό του talent show.


Δείτε τη φωτογραφία:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης