Η Μόνικα Μπελούτσι «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία

Η Μόνικα Μπελούτσι «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία

Στο «κόκκινο χαλί» του Φεστιβάλ περπάτησε ο Μπραντ Πιτ και η Σκάρλετ Γιόχανσον που αποκάλυψε το πελώριο τατουάζ της - Δείτε τις καλλονές που... κέρδισαν τα φλας

monica_ar
Η Μόνικα Μπελούτσι, μετά τις διακοπές σε Πάρο και Αντίπαρο, ταξίδεψε στη Βενετία για το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.  Η 54χρονη ηθοποιός, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα του oίκου Dior και γόβες Louboutin, έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση.



Η γοητευτική Μόνικα πόζαρε στους φωτογράφους κατά την άφιξή της στη Βενετία και έκλεψε για ακόμα μια φορά τις ενυπώσεις. Η total black εμφάνισή της σε συνδυασμό με τα μαύρα Dior γυαλιά ηλίου παρέδωσαν μαθήματα στιλ και κομψότητας.  Η  Μόνικα δεν συνοδευόταν καθώς η σχέση της με τον Νικολά Λεφέβρ έληξε πριν από μερικούς μήνες. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 54 της χρόνια, δεν την ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου, αντίθετα της αρέσει να βλέπει μια ώριμη γυναίκα στον καθρέφτη της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️At the arrival today for the film festival di Venezia 2019 Dress @dior Ring @cartier shoes @louboutinworld Hair @cedrickerguillec Mua @letiziacarnevale #monicabelluci#filmfestival #venezia#venice#dress#dior#shoes#louboutin#моникабелуччи#festivaldivenezia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) στις



Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και η Σκάρλετ Γιόχανσον. Η αμερικανίδα σταρ, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της χρονιάς σύμφωνα με το Forbes, έστρεψε όλα τα φλας πάνω της όταν έφτασε στο κόκκινο χαλί. O oίκος Celine είχε δημιουργήσει για την ηθοποιό μια κατακόκκινη, αστραφτερή τουαλέτα που τόνιζε το γυμνασμένο της σώμα και άφηνε το πελώριο τατουάζ στην πλάτη της εκτεθειμένο.


venice4
Σκάρλετ Γιόχανσον



Στο Φεστιβάλ βρέθηκε φυσικά και ο Μπραντ Πιτ και, όπως αναμενόταν, η εμφάνισή του προκάλεσε ντελίριο σε φανς που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς. Όλοι οι σταρ της ταινίας «Ad Astra» ήταν χθες στη Μόστρα για την πρεμιέρα, αλλά ο Πιτ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό.


venice1
Μπραντ Πιτ
Κλείσιμο



Στη Βενετία περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ και διάσημες καλονές, όπως η Κέιτ Άπτον, αλλά και η εγκυμονούσα Μπαρ Ραφαέλι.



venice6
Κέιτ Απτον
venice5
Κάντις Σουάνπολ
venice3
Μπαρ Ραφαέλι
venice2
Λιβ Τάιλερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης