Η Τζένιφερ Λόπεζ για τον ρατσισμό: Πριν 30 χρόνια μού έλεγαν «είσαι Λατίνα, θα παίξεις την καμαριέρα»

Η Τζένιφερ Λόπεζ για τον ρατσισμό: Πριν 30 χρόνια μού έλεγαν «είσαι Λατίνα, θα παίξεις την καμαριέρα»

Έπρεπε πρώτα να αποδείξω την αξία μου, είπε η διάσημη σταρ

jennifer_lopez_pic
Η Τζένιφερ Λόπεζ στα 50 της παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής παγκοσμίως - και μιά από τις πιο σέξι γυναίκες στη Γη.

Σήμερα φαίνεται πως τα έχει όλα: Δύο παιδιά, έναν σύντροφο, αμύθητα πλούτη και καταξίωση, ενώ ο χρόνος... δεν την έχει αγγίξει καν!

Κι όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι για την Τζένιφερ Λόπεζ που σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety εξομολογήθηκε πως αντιμετώπισε ρατσισμό στην αρχή της κεριέρας της: «Πριν από 30 χρόνια, μου έλεγαν "Α, είσαι Λατίνα. Θα κάνεις ρόλους Ισπανίδας, θα παίξεις την καμαριέρα, θα μείνεις σ' αυτό το μικρό κουτί».

«Πρέπει να κάνεις τους ανθρώπους της δουλειάς, τους ατζέντηδες, τους μάνατζερ, να πιστέψουν πως αυτό το κορίτσι μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα. Αλλά πρέπει πρώτα εσύ να το αποδείξεις», είπε.

Τελικά, λέει η Λόπεζ, ήταν η ταινία «Selena» που της άλλαξε την καριέρα, καθώς όπως λέει, είχε την επιρροή που χρειαζόταν για να αποδείξει ότι «το έχει» για να κάνει τεράστια καριέρα.

«Εξαιτίας του κινήματος #MeToo σήμερα λέμε "είμαστε ίσοι και θέλουμε να μας συμπεριφέρονται ως ίσους". Δημιουργούμε τις ίδιες μας τις ευκαιρίες, πλέον δεν μπορούν να σε βάλουν σε κουτί», κατέληξε η σταρ.

Jennifer Lopez "Medicine" ft. French Montana (Official Music Video)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης