Τέιλορ Σουίφτ κατά Τραμπ: Πιστεύει ότι διοικεί μια αυτοκρατορία

Τέιλορ Σουίφτ κατά Τραμπ: Πιστεύει ότι διοικεί μια αυτοκρατορία

Μιλώντας για την ατμόσφαιρα στις ΗΠΑ είπε ότι «έχει τρελάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται ότι "αν μισείς τον πρόεδρο, μισείς την Αμερική"»

swift-n3
Απογοητευμένη για τις αμερικανικές αξίες εμφανίζεται μιλώντας στον Guardian η Τέιλορ Σούιφτ.

Η 29χρονη τραγουδίστρια δηλώνει ότι ξεκίνησε να αμφιβάλει για όλα όσα αντιπροσωπεύει όταν διαπίσωσε ότι «έχουν χρησιμοποιηθεί και είχαν αποτέλεσμα όλα τα κόλπα».

Μιλώντας για την ατμόσφαιρα στις ΗΠΑ είπε ότι «έχει τρελάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται ότι "αν μισείς τον πρόεδρο, μισείς την Αμερική"».

Όσον αφορά την προεδρία του Τραμπ η Σουίφτ λέει ότι «είμαστε μια δημοκρατία - ή τουλάχιστον αυτό υποτίθεται ότι είμαστε - στην οποία σου επιτρέπεται να διαφωνείς, να έχει διαφορετική άποψη. Πραγματικά πιστεύω ότι η άποψη του είναι ότι πρόκειται για αυτοκρατορία».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Αμερικανίδας τραγουδίστριας ο Guardian γράφει ότι «αποτελούν το τελευταίο δείγμα της πολιτικής της αφύπνισης καθώς το 2016 δεν είχε εκφραστεί υπέρ κάποιου υποψηφίου των προεδρικών εκλογών».

Η ίδια λέει ότι ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν γιατί είχε προηγηθεί μια περίοδος προσωπικής αναταραχής, λόγω και της ασθένειας της μητέρας της με καρκίνο αλλά και ενός δημόσιου καβγά με τον Κάνιε Γουέστ και τη σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν «και γι' αυτό δεν ήθελα να συγκεντρώσω πάνω μου τη δημοσιότητα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης