Μάιλι Σάιρους, η εξομολόγηση: Ποτέ δεν απάτησα τον Λίαμ, έχω μεγαλώσει

Μάιλι Σάιρους, η εξομολόγηση: Ποτέ δεν απάτησα τον Λίαμ, έχω μεγαλώσει

Με έδιωξαν από παιδική ταινία γιατί έγλειφα μια τούρτα σε σχήμα πέους που είχα πάρει για τον Λίαμ, εχω καπνίσει χόρτο, έχω πειραματιστεί με ναρκωτικά, τα έχω κάνει θάλασσα με άλλες μου σχέσεις στο παρελθόν, αλλά όταν τα ξαναφτιάξαμε με τον Λίαμ ήμουν συνειδητοποιημένη και ήξερα τι ήθελα, είπε η ποπ σταρ, λύνοντας τη σιωπή της μέσω Twitter

CYRUS234
Της πήρε κάμποσο χρόνο, αλλά τελικά η Μάιλι Σάιρους «έλυσε τη σιωπή της» για τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ.

Αιτία για το ξέσπασμα της Σάιρους φαίνεται πως ήταν οι φήμες πως για τον χωρισμό τους, που έλεγαν πως εκείνη ήταν που τον απατούσε.

Έτσι, η Μάιλι στράφηκε στο Twitter, όπου έκανε, ούτε ένα - ούτε δύο αλλά, έντεκα tweets για να εξηγήσει τη θέση της και την άποψή της για όσα συνέβησαν - βασικά, για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Μπορώ να αποδεχτώ πως η ζωή που διάλεξα σημαίνει ότι πρέπει να ζω τελείως ανοιχτά και να είμαι εντελώς διαφανής με τους φαν μου, που τους αγαπώ, και το κοινό στο 100% του χρόνου», ξεκίνησε την εξομολόγηση. «Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι να μου λένε ότι λέω ψέματα για να καλύψω ένα έγκλημα που δεν έχω διαπράξει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω», συνέχισε.



Κλείσιμο
Το ξέσπασμα της Σάιρους ήρθε μία μέρα αφότου έγινε γνωστό πως ο Χεμσγουόρθ προχώρησε με την αίτηση διαζυγίου τους. Μόλις μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, φωτογραφίες της όπου φιλιόταν με την Κέιτλιν Κάρτερ δημοσιεύφθηκαν σε περιοδικά σε όλο τον κόσμο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως τις είχαν δει σχεδόν να κάνουν σεξ σε ένα κλαμπ του Σόχο λίγες μέρες νωρίτερα.

«Δεν είναι μυστικό ότι πάρταρα όταν ήμουν έφηβη και στην αρχή των 20 μου» συνέχισε τα tweets η Μάιλι. «Δεν έχω απλώς καπνίσει, αλλά έχω υπερασπιστεί το χόρτο, η μεγαλύτερή μου επιτυχία μέχρι σήμερα είναι ένα τραγούδι που λέει να χορεύεις πίνοντας γραμμές στο μπάνιο», παραδέχθηκε και συνέχισε με αποκαλύψεις: «Τα έχω γ... και έχω απατήσει τους συντρόφους μου όταν ήμουν μικρή. Έχασα μια τεράστια συμφωνία με τα Walmart όταν ήμουν 17 γιατί έκανα ένα μπάφο. Με έδιωξαν από το "hotel Transylvania" γιατί είχα αγοράσει για τον Λίαμ μια τούρτα σε σχήμα πέους για τα γενέθλιά του και την έγλειφα».



Όντως, το 2012 η Μάιλι Σάιρους είχε αντικατασταθεί στο ρόλο της πρωταγωνίστριας της παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων Hotel Transylvania από την Σελένα Γκόμεζ, χωρίς να δοθεί εξήγηση επισήμως.



Οι εξομολογήσεις δεν τελείωσαν ούτε εκεί: «Χόρεψα γυμνή πάνω σε μια μπάλα που αιωρούταν, και υπάρχουν στο ίντερνερ πιο πολλές γυμνές μου φωτογραφίες από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στην ιστορία».

Miley Cyrus - Wrecking Ball (Official Video)




«Αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν εγώ και ο Λίαμ τα ξαναφτιάξαμε, συνήλθα, το εννοούσα και ήμουν απόλυτα δεσμευμένη. Δεν υπάρχουν μυστικά για να αποκαλυφθούν εδώ. Έμαθα το μάθημά μου από κάθε εμπειρία μου στη ζωή. Δεν είμαι τέλεια, δεν θέλω να είμαι, είναι βαρετό. Μεγάλωσα μπροστά σε όλους σας, αλλά το συμπέρασμα είναι πως έχω μεγαλώσει. Μπορώ να παραδεχτώ πως έκανα πολλά πράγματα, αλλά αρνούμαι να παραδεχθώ ότι ο γάμος μου τελείωσε γιατί τον απάτησα. Ο Λίαμ κι εγώ ήμασταν μαζί για μια δεκαετία. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν και παραμένει αλήθεια, αγαπώ τον Λίαμ και θα τον αγαπώ για πάντα. Αλλά στο σημείο αυτό, έπρεπε να πάρω μια υγιή απόφαση για τον εαυτό μου και να αφήσω την προηγούμενη ζωή μου πίσω μου. Είμαι πιο υγιής και πιο ευτυχισμένη, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να πεις ότι κάνω τουέρκινγκ, καπνίζω χόρτο συνεχώς, αλλά δεν είμαι ψεύτρα», έληξε η εξομολόγηση ψυχής της Μάιλι Σάιρους.

twitter_miley_pic


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης