Ναόμι Κάμπελ: Δεν γνώριζα τίποτα για τα «αδικαιολόγητα εγκλήματα» του Τζέφρι Έπσταϊν

Ναόμι Κάμπελ: Δεν γνώριζα τίποτα για τα «αδικαιολόγητα εγκλήματα» του Τζέφρι Έπσταϊν

«Αυτά που έκανε  είναι αδικαιολόγητα και όταν το άκουσα αρρώστησα, ήταν σαν μια γροθιά στο στομάχι», είπε το διάσημο μοντέλο στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube

epstein-campbell
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Τζέφρι Έπσταϊν και πολλοί είναι οι διάσημοι του πλανήτη που είχαν συναναστραφεί μαζί του. Ανάμεσά τους και η Ναόμι Κάμπελ η οποία παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι είχε πάει σε πάρτι του αλλά δεν γνώριζε τίποτα για τα «αδικαιολόγητα» εγκλήματά του.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο ΥouΤube η μαύρη γαζέλα της μόδας φαίνεται να απαντάει σε ερωτήσεις που δέχεται από δημοσιογράφο (της οποίας δεν φαίνεται το πρόσωπο) όπου μιλάει για τους δεσμούς της με τον πολυεκατομμυριούχο παιδόφιλο λέγοντας: «Αυτά που έκανε ο Εϊπστάιν είναι αδικαιολόγητα και όταν το άκουσα αρρώστησα, ήταν σαν μια γροθιά στο στομάχι. Έτυχε να συναντήσω πολλά σεξουαλικά αρπακτικά γύρω μου αλλά ευτυχώς είχα ανθρώπους που με προστάτευσαν. Συμπονώ όλα τα θύματα. Φοβούνταν για τη ζωή τους».

Μια από τις καταγγέλλουσες του Τζέφρι Έπσταϊν, η Virginia Giuffre, εθεάθη σε γιοτ στη Γαλλική Ριβιέρα όπου η Ναόμι Κάμπελ γιόρταζε τα 31α γενέθλιά της με τον τότε φίλο της Flavio Briatore. Η Giuffre που πλέον λέγεται Roberts ήταν τότε 17 ετών.

Η Κάμπελ είπε ότι γνώρισε τον  Έπσταϊν από τον φίλο της Φλάβιο το 2001 σε κάποιο πάρτι στο Σεν Τροπέζ.

Η Ναόμι Κάμπελ, θέλοντας προφανώς να προστατέψει τον εαυτό της, είπε πως πολλές είναι οι φορές που διάφορες φωτογραφίες με ανθρώπους που στη συνέχεια βρίσκονται μπλεγμένοι σε σκάνδαλα έχουν χρησιμοποιηθεί εναντίον της.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να φωτογραφηθείς με κάποιον σε κάποια δημόσια εκδηλώση γιατί θα σκέφτεσαι: “Αν ποζάρεις για μια φωτογραφία και γίνει κάτι, θα βγει προς τα έξω και θα χρησιμοποιηθεί με αρνητικό τρόπο”».

A Message From Naomi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης