Η Ashley Graham είναι έγκυος και μοιάζει με... «κανονική» γυναίκα

Η Ashley Graham είναι έγκυος και μοιάζει με... «κανονική» γυναίκα

Το plus-size μοντέλο δεν διστάζει να δείχνει την πραγματική εικόνα του σώματός της, και τα εκατομμύρια ακολούθων της στο Instagram την συγχαίρουν

ashley-graham-ena
Η Ashley Graham είναι το πιο διάσημο plus-size μοντέλο στον κόσμο. Μια πανέμορφη γυναίκα που κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας, δείχνοντας και την άλλη πλευρά της ομορφιάς —εκείνης που πλησιάζει περισσότερο στην μέση γυναίκα.

Τις τελευταίες ημέρες η 31 ετών Ashley Graham ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σκηνοθέτη Τζάστιν Έρβιν, δηλώνοντας πολύ ευτυχισμένη.



Κατόπιν η ίδια ανέβασε μια γυμνή της φωτογραφία, όχι για να δείξει πόσο σέξι είναι, αλλά μάλλον το αντίθετο. Θέλοντας να δείξει πόσο αλλάζει το σώμα της με την εγκυμοσύνη, ανέβασε την φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Ολόιδιο, αλλά και λίγο διαφορετικό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

same same but a little different

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

Κλείσιμο



Τα εκατομμύρια των ακολούθων της ανταποκρίθηκαν θετικά στην τολμηρή κίνησή της: Δεκάδες ήταν τα σχόλια που της έδιναν συγχαρητήρια που δείχνει πώς είναι μια πραγματική γυναίκα, πολλοί μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες στη σελίδα της και πολλοί δήλωσαν πως την θαυμάζουν για το θάρρος της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης