Το μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη και το ευχαριστώ

Το μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη και το ευχαριστώ

«2.500 μηνύματα, 2.500 ευχαριστώ! Θα «καταπιώ» το φεγγάρι και τα αστέρια για να ακολουθήσω το ρυθμό της καρδιάς σου», έγραψε ο ηθοποιός στο post του

Antinoos_Almpanis
Για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του μίλησε τον περασμένο μήνα ο Αντίνοος Αλμπάνης  μέσα από τα social media. Από εκείνη την ημέρα έχει δεχτεί πολλά μηνύματα συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τους followers του που του έστειλαν τόσα όμορφα μηνύματα και πόσταρε ένα insta story σχολιάζοντας: «2.500 μηνύματα, 2.500 ευχαριστώ! Θα «καταπιώ» το φεγγάρι και τα αστέρια για να ακολουθήσω το ρυθμό της καρδιάς σου».


Adinoos_Almpanis


Στις προηγούμενες του αναρτήσεις ο ηθοποιός μιλώντας για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο είχε πει:

«Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι Νίντζα της χημειοθεραπείας. Η ανάκαμψη είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο, χρειάζεται υπομονή, παίρνει όλα όσα έχεις».

«08/12/19 Αραίωση και γκρι. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από την δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο».

Κλείσιμο
Νωρίτερα ο ηθοποιός είχε κάνει ακόμα ένα post όλο νόημα: «Αυτό έχω αρχίσει κι εγώ να καταλαβαίνω απ’ τον εαυτό μου. Αυτό το πολύ απλό και ακατανίκητο αίσθημα, τη δίψα για ζωή. Σκεφτόμουν πως κι αν ακόμα πάψω να πιστεύω στη ζωή, κι ο κόσμος όλος μοιάζει στα μάτια μου ένα τυχαίο χάος χωρίς αρμονία και χωρίς σκοπό. Αν κι αυτός ακόμα ο θεϊκός αιθέρας δεν είναι τίποτε πια για μένα παρά μια σιχαμένη σύναξη από λοιμώδεις υδρατμούς, δεν θα σβήσει μέσα μου η θέληση για ζωή. Αυτή τη δίψα της ζωής που μερικοί τη λένε συχνά πρόστυχη και την οποία καμιά απελπισία και καμιά ηθική αναστολή δεν μοιάζει ικανή να την αναχαιτίσει. Μπορεί να μην πιστεύω στην τάξη των πραγμάτων, αγαπώ τα μικρά νωπά ανοιξιάτικα φύλλα, τον γαλάζιο ουρανό, αυτόν ή εκείνον τον άνθρωπο. Αγαπάς με τα σπλάχνα σου, με την κοιλιά σου. Καταλαβαίνεις;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης