Δείτε τον Νουσρέτ να σερβίρει στη Μύκονο
Δείτε τον Νουσρέτ να σερβίρει στη Μύκονο
Ο Τούρκος σεφ αρχικά κόβει αριστοτεχνικά το κρέας, στη συνέχεια το αλατίζει και τέλος το προσφέρει με «χειρουργικές» κινήσεις στον πελάτη για να το δοκιμάσει.
Ένα από τα πιο hot μαγαζιά του φετινού καλοκαιριού στη Μύκονο είναι αυτό του διάσημου Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιογκτσέ.
Το Nusret, το οποίο σημειωτέον βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία —πάνω από τη Χώρα με ανεμπόδιστη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου— αποτελεί πόλο έλξης στο νησί των ανέμων.
Ο Νουσρέτ έγινε διάσημος για τον τρόπο με τον οποίο σερβίρει αλατίζοντας τα κρέατά του - από εκεί άλλωστε πήρε και το παρατσούκλι Salt Bae —και γι' αυτό φροντίζει καθημερινά να κάνει το ίδιο στους εκλεκτούς πελάτες του εστιατορίου του.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς ο Τούρκος σεφ αρχικά κόβει αριστοτεχνικά το κρέας, στη συνέχεια το αλατίζει και τέλος το προσφέρει με «χειρουργικές» κινήσεις στον πελάτη για να το δοκιμάσει.
Το Nusret, το οποίο σημειωτέον βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία —πάνω από τη Χώρα με ανεμπόδιστη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου— αποτελεί πόλο έλξης στο νησί των ανέμων.
Ο Νουσρέτ έγινε διάσημος για τον τρόπο με τον οποίο σερβίρει αλατίζοντας τα κρέατά του - από εκεί άλλωστε πήρε και το παρατσούκλι Salt Bae —και γι' αυτό φροντίζει καθημερινά να κάνει το ίδιο στους εκλεκτούς πελάτες του εστιατορίου του.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς ο Τούρκος σεφ αρχικά κόβει αριστοτεχνικά το κρέας, στη συνέχεια το αλατίζει και τέλος το προσφέρει με «χειρουργικές» κινήσεις στον πελάτη για να το δοκιμάσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα