Μάιλι Σάιρους: Τα φιλιά της με την Κέιτλιν Κάρτερ καταρράκωσαν τον Λίαμ Χεμσγουόρθ

Μάιλι Σάιρους: Τα φιλιά της με την Κέιτλιν Κάρτερ καταρράκωσαν τον Λίαμ Χεμσγουόρθ

Ήταν ακόμα παντρεμένοι, ήταν πολύ ανώριμο αυτό που έκανε, λέει το περιβάλλον του ηθοποιού για την πρώην πλέον σύζυγό του

ooo_1111
Την ώρα που η πλευρά της Μάιλι Σάιρους επιχειρεί να την παρουσιάσει ως το παρεξηγημένο μέλος του γάμου της με τον Λίαμ Χεμσγουόρθ, που έληξε μόλις επτά μήνες μετά την έναρξή του, η πλευρά του ηθοποιού έχει εντελώς άλλη εκδοχή.

Φίλοι του Χεμσγουόρθ είπαν στην Page Six πως όταν ο ηθοποιός είδε τις φωτογραφίες της Μάιλι Σάιρους να φιλιέται με την Κέιτλιν Κάρτερ, δίπλα σε μια πισίνα, καταρρακώθηκε.

«Ράγισε η καρδιά του και σοκαρίστηκε βλέποντας τις φωτογραφίες», είπε ένας φίλος του, συμπληρώνοντας: «Είναι ακόμα παντρεμένοι και πραγματικά αγαπούσαν ο ένας τον άλλον. Ήταν πολύ ανώριμο εκ μέρους της και πάντα ήταν ανώριμη».

Οι ίδιοι φίλοι του Χεμσγουόρθ δήλωσαν πως η πλευρά της Σάιρους κάνει ότι μπορεί για να δείξει ότι αυτός ήταν ο κακός στο γάμο τους: «Ο Λίαμ είναι ένας από τους πιο ευγενικούς και τρυφερούς ανθρώπους. Το να λένε ότι ήταν άγριος ή μεθυσμένος ή ό,τι άλλο είναι εντελώς γελοίο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης