Κάμερον Ντίαζ: Ο σύζυγός μου είναι ο καλύτερος

Κάμερον Ντίαζ: Ο σύζυγός μου είναι ο καλύτερος

«Ο γάμος είναι σίγουρα δύσκολος και χρειάζεται αρκετή δουλειά», είπε η γνωστή ηθοποιός

Cameron_Madden
H Κάμερον Ντίαζ είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και ενδιαφέρουσες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από τη μεγάλη οθόνη και την ενδιαφέρει περισσότερο η ζωή της μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε κείμενό της για το επετειακό 25ο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού InStyle αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στα επαγγελματικά της.
Γράφοντας για την απουσία της από τα κινηματογραφικά δρώμενα, η Κάμερον τόνισε πως δεν της λείπει η δουλειά της. «Έτσι όπως το βλέπω, έχω δώσει παραπάνω από τη μισή ζωή μου στο κοινό. Νιώθω ότι είναι οκ να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου τώρα. Δεν μου λείπει η δουλειά μου!».

Η 46χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τώρα λέγοντας: «Χρειάζεται να είσαι απλώς ειλικρινής με τον εαυτό σου, και μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, γιατί έχεις την εμπειρία να κοιτάξεις τέσσερις δεκαετίες πριν. Μπορείς να σταματήσεις να δίνεις σημασία σε όλα. Έχεις σταματήσει. Μην ασχολείσαι. Εγώ ειλικρινά δεν το κάνω. Είναι μεγάλη ανακούφιση».
Τέλος, μίλησε και για τον σύζυγό της Μπέντζαμιν Μάντεν αποκαλύπτοντας πως το να παντρευτεί μαζί του ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να της τύχει. «Ο σύζυγός μου είναι ο καλύτερος! Ο γάμος είναι σίγουρα δύσκολος και χρειάζεται αρκετή δουλειά. Γι’ αυτό χρειάζεσαι κάποιον που θα είναι πρόθυμος γι’ αυτό, καθώς στον γάμο είναι όλα 50-50»!

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης