Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα γενέθλια, η ηλικία και η κούκλα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα γενέθλια, η ηλικία και η κούκλα

Η ηθοποιός αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε για το υπέροχο δώρο που έλαβε για τα γενέθλιά της

Pinelopi_Anastasopoulou
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια πολύ ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα. Η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Χθες μάλιστα είχε τα γενέθλιά της και θέλησε να τους αποκαλύψει το δώρο που έλαβε και το οποίο την ενθουσίασε και τη συγκίνησε.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας αποκάλυψε την ηλικία της. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Στα γενέθλια μου πριν μερικές μέρες μια πολύ πολύ όμορφη και ταλαντούχα γυναίκα μου έστειλε αυτή την κούκλα… Συγκινήθηκα αφάνταστα όταν είδα με πόση  λεπτομέρεια έφτιαξε την κούκλα να μου μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο.. Πόσο μού `χε λείψει να μου φέρει κάποιος μια κούκλα. Έκλεισα τα 42 κι όμως το κοριτσάκι μέσα μου τη ζητούσε κι ας μην το ήξερα».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να γράψουν τα δικά τους σχόλια και να «πατήσουν» like. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1977.

View this post on Instagram

Στα γενέθλια μου πριν μερικές μέρες μια πολύ πολύ όμορφη και ταλαντούχα γυναίκα μου έστειλε αυτή την κούκλα... Συγκινήθηκα αφάνταστα όταν είδα με πόση λεπτομέρεια έφτιαξε την κούκλα να μου μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο.. Πόσο μού `χε λείψει να μου φέρει κάποιος μια κούκλα. Έκλεισα τα 42 κι όμως το κοριτσάκι μέσα μου τη ζητούσε κι ας μην τό ξερα... 🤸‍♀️ Κι επειδή σας αγαπώ όλους εσάς που είσαστε η παρέα μου καθημερινά, της ζήτησα να κάνουμε ένα GIVEAWAY και να σας κάνει δώρο μια φανταστική χειροποίητη πλεκτή κουκλα! Η διαδικασία είναι γνωστη: ❤️ LIKE το ποστ ❤️ FOLLOW @mira_koukles ❤️TAG 2 ΦΊΛΟΥΣ σε comment σ' αυτό το post 📸 By @shooterio #giveaway #handmade #dolls #penelopeanastasopoulou #loveyourinnerchild

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης