H Φέι Ντάναγουεϊ απολύθηκε από θεατρικό επειδή «χαστούκισε υπάλληλο της παραγωγής»!

H Φέι Ντάναγουεϊ απολύθηκε από θεατρικό επειδή «χαστούκισε υπάλληλο της παραγωγής»!

Πηγές αποκαλύπτουν στην New York Post λεπτομέρειες για τη φριχτή συμπεριφορά της 78χρονης, που «τρομοκρατούσε» τους συντελεστές της παράστασης

dunaway
Εκτός της θεατρικής παραγωγής «Tea at Five», στην οποία υποδυόταν την Κάθριν Χεπμπορν, βρέθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποίος Φέι Ντάναγουεϊ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, που επικαλείται ανώνυμες πηγές από τον θεατρικό χώρο, η ηθοποιός επιδείκνυε το τελευταίο διάστημα άκρως επιθετική συμπεριφορά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο τα μέλη της παραγωγής φοβόντουσαν ακόμα και για την σωματική τους ακεραιότητα.

Η παράσταση της 10ης Ιουλίου στο Huntington Theatre της Βοστόνης ακυρώθηκε λίγες στιγμές πριν σηκωθεί η αυλαία, επειδή η Ντάναγουεϊ χαστούκισε έναν υπάλληλο της παραγωγής και πέταξε αντικείμενα πάνω σε άλλα άτομα, τα οποία προσπαθούσαν να της φορέσουν μια περούκα, ανέφεραν πηγές στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα.

Εξοργισμένη από τη ματαίωση της παράστασης, η Ντάναγουεϊ άρχισε κατόπιν να εκτοξεύει βρισιές προς πάσα κατεύθυνση.

Σε μια λακωνική δήλωση, οι παραγωγοί του «Tea at Five» ανέφεραν απλά ότι «διέκοψαν τη σχέση τους με την ηθοποιό», ενώ δεν στάθηκε δυνατό για τη New York Post να επικοινωνήσει με την Φέι Ντάναγουεϊ, η οποία σύμφωνα με το περιβάλλον της ταξιδεύει αυτήν την περίοδο στην Ευρώπη.

Το «Tea at Five», θεατρικό έργο του Matthew Lombardo, έχει ως θέμα την ανάρρωση της Χέπμπορν από ένα τροχαίο ατύχημα το 1983, και υποτίθεται ότι θα αποτελούσε τη θριαμβευτική επιστροφή της 78χρονης Ντάναγουει στο θεατρικό σανίδι. «Αρχικά έδειχνε αφοσιωμένη στον ρόλο και ήταν αρκετά ευχάριστη», ανέφερε μια πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας στην εφημερίδα, περιγράφοντας στη συνέχεια πως η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει.

Κλείσιμο
Πέρα από το γεγονός ότι αργούσε πάνω από δύο ώρες στις πρόβες και δεν έμπαινε καν στον κόπο να μάθει τις ατάκες της, είχε μια σειρά από παράλογες απαιτήσεις που επέβαλε στους συντελεστές της παράστασης. Για παράδειγμα, απαγόρευε σε όσους ήταν παρόντες στις πρόβες να φοράνε άσπρα γιατί «της αποσπούσαν την προσοχή», ενώ δεν δεχόταν να είναι παρόντες ούτε ο σκηνοθέτης ούτε ο συγγραφέας του θεατρικού. Επίσης, υπήρχαν περιπτώσεις στις οποίες πετούσε το φαγητό που της έφερναν στο πάτωμα, επειδή «έκανε δίαιτα» και δεν ήθελε να μπει σε πειρασμό, ενώ όταν οργιζόταν με τις κομμώτριες και τις μακιγιέρ τους έφερνε... βούρτσες και πινέλα στο κεφάλι.

Δείτε βίντεο: Φέι Ντάναγουεϊ : Απολύθηκε από θεατρικό επειδή «χαστούκισε υπάλληλο της παραγωγής»!
Φέι Ντάναγουεϊ : Απολύθηκε από θεατρικό επειδή «χαστούκισε υπάλληλο της παραγωγής»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης