Η ράπερ Cardi B στηρίζει τον Μπέρνι Σάντερς

Η ράπερ Cardi B στηρίζει τον Μπέρνι Σάντερς

Η Cardi B είχε καταφερθεί εναντίον του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις αρχές του έτους

Cardi_B
Η Αμερικανίδα ράπερ Cardi B εξέφρασε χθες Τρίτη για μία ακόμη φορά τη στήριξή της στον υποψήφιο για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2020 Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος την ευχαρίστησε και τη διαβεβαίωσε ότι «η μάχη του για την κοινωνική δικαιοσύνη» θα συνεχιστεί.

«Λυπάμαι που τον εγκαταλείψαμε το 2016», έγραψε η δημοφιλής ράπερ από το Μπρονξ στον λογαριασμό της στο Twitter. «Αυτός ο άνδρας μάχεται για τα ίσα δικαιώματα, τα ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και πάρα πολύ καιρό».


«Το να κάνει τη χώρα αυτή ένα καλύτερο μέρος είναι πραγματικά το πάθος του εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε στην ανάρτησή της, η οποία είχε περισσότερα από 80.000 likes.
Το 2016 η Cardi B είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο φώναζε: «Ψηφίστε τον μπαρμπα- Μπέρνι!». Και σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε φέτος τον Απρίλιο στο περιοδικό Variety η Μπελκάλις Αλμανσάρ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, διαβεβαίωσε ότι «Στηρίζω πάντα τον Μπέρνι».

Κλείσιμο
«Ευχαριστώ @iamcardib (το όνομα χρήστη της τραγουδίστρια στο Twitter)», της απάντησε ο ανεξάρτητος γερουσιαστής του Βερμόντ. «Η μάχη μας για τη δικαιοσύνη έχει κάθε άλλο παρά τελειώσει και δεν θα την εγκαταλείψουμε», πρόσθεσε.

Η Cardi B είχε καταφερθεί εναντίον του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις αρχές του έτους κατηγορώντας τον ότι ανάγκασε χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους να συνεχίσουν να εργάζονται χωρίς να πληρώνονται προκειμένου να περιοριστούν οι επιπτώσεις από τη μερική αναστολή της λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης εξαιτίας διαφωνιών μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για τον προϋπολογισμό.

πηγή: ΑΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης