Η... «αλφαβήτα» των Metallica: Η θρυλική metal μπάντα εκδίδει εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο!

Η... «αλφαβήτα» των Metallica: Η θρυλική metal μπάντα εκδίδει εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο!

Με ρίμες και πολύχρωμες εικόνες, τα παιδιά σας τώρα μπορούν να μάθουν τα πάντα για τους Metallica

metallica
Μήπως τα παιδιά σας χρειάζονται περισσότερους... Metallica στη ζωή τους; Η θρυλική μπάντα που κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες στον χώρο της metal μουσικής, χωρίς ωστόσο να διστάζει να πειραματιστεί και με άλλα είδη, έρχεται να «καλύψει» αυτό το κενό.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, οι Metallica πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε λίγους μήνες ένα νέο εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο, με τίτλο «The ABCs of Metallica». Γεμάτο έντονα χρώματα και με ύφος προσιτό σε παιδιά, το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση σε καταστήματα και online, από τις 26 Νοέμβρη.

Για τη συγγραφή του «The ABCs of Metallica», τα μέλη της μπάντας συνεργάστηκαν με τον Howie Abrams, ενώ τη εικονογράφηση ανέλαβε ο Michael «Kaves» McLeer, που είχε συμμετάσχει το 2012 στην έκθεση της μπάντας με τίτλο «Obey Your Master».

Το βιβλίο έχει ως κεντρικό θέμα την ιστορία της μπάντας, από το «Α» μέχρι το... «Ω». «Κάθε γράμμα του αλφάβητου αντιπροσωπεύει έναν σταθμό στο ταξίδι μας, από το «Garage Days» μέχρι το «Master of Puppets», αλλά και διασκεδαστικές πληροφορίες για καθέναν από εμάς, γράφει στο site του το συγκρότημα.




Κλείσιμο
Το κείμενο θα είναι διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό (τουλάχιστον όσον αφορά την ιστορία της μπάντας) και γραμμένο σε ομοιοκαταληξία.

Επιπλέον, ένα μέρος των κερδών θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα των Metallica, All Within My Hands, που είναι «αφιερωμένο στη δημιουργία βιώσιμων κοινωνιών, μέσω της υποστήριξης της επαγγελματικής κατάρτισης, της μάχης κατά της πείνας και άλλων τοπικών υπηρεσιών καίριας σημασίας».

Metallica: Sad But True (Berlin, Germany - July 6, 2019)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης