Η Κιμ Καρντάσιαν προσέλαβε συνεργείο από την Ευρώπη για να της φτιάξουν το... παρκέ!

Η Κιμ Καρντάσιαν προσέλαβε συνεργείο από την Ευρώπη για να της φτιάξουν το... παρκέ!

Η πώληση του σπιτιού στο Μαϊάμι και η αγορά του αρχοντικού στο Λος Άντζελες - Γιατί χρειάζεται ειδικό συνεργείο για την ανακατασκευή του ξύλινου δαπέδου

KIM_west
Πόσο μπορεί να κοστίζει η επισκευή ενός ξύλινου δαπέδου; Πόσο μπορεί να φτάσει η ανανέωση στο παρκέ ενός δωματίου; Για τους κοινούς θνητούς, όχι και τόσο πολύ. Για την Κιμ Καρντάσιαν, όμως, το ποσό εκτοξεύεται και όχι γιατί κάποιος θέλησε να την εκμεταλλευτεί, αλλά γιατί η ίδια το επέλεξε. Η πιο γνωστή Κιμ στον κόσμο, προσέλαβε συνεργείο από την Ευρώπη, προκειμένου να ανακατασκευάσει το ξύλινο δάπεδο στο σπίτι των 60 εκατ. δολαρίων που έχει αγοράσει στο Λος Άντζελες.

Ναι, καλά διαβάσατε, η Κιμ Καρντάσιαν έψαξε και βρήκε το πλέον ειδικό συνεργείο για την ανακατασκευή του παρκέ στο αρχοντικό της στην Καλιφόρνια και αποφάσισε να πληρώσει όλα τα έξοδά, από αεροπορικά και διαμονές στο Λος Άντζελες, μέχρι την αρκετά τσουχτερή αμοιβή τους.

Μιλώντας στο Forbes, ο συγγραφέας Zack O'Malley Greenburg, δήλωσε: Τα δάπεδα είναι κατασκευασμένα από ειδικό βελγικό σοβά. Αν αποφλοιωθούν, μπορούν να επισκευαστούν μόνο από ένα συνεργείο που βισκεται στην Ευρώπη».

Στο ξεκίνημα του 2019, η 42χρονη Κιμ και ο σύζυγός της Κανιέ Γουέστ, αγόρασαν το αρχοντικό που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην έπαυλή τους στο Λος Άντζελες, επεκτείνοντας την ιδιοκτησία τους.

Το σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, αλλά είναι άγνωστο αν σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν ως δεύτερο σπίτι, ή αν απλά θέλουν να κάνουν χρήση της πρόσθετης γης για να επεκτείνουν την εκπληκτική περιουσία τους.

Τον Δεκέμβριο, το ζευγάρι πούλησε την κατοικίας του στο Μαϊάμι έναντι 14 εκατ. δολαρίων, καθώς ανησυχούσαν για την ασφάλειά τους και μετακινήθηκαν στο Λος Άντζελες, όπου δημιουργούν, ως φαίνεται, ένα δικό τους φρούριο στην περιοχή.

kim1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης