Η Ζέτα Δούκα συγκίνησε τους φίλους της με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Η Ζέτα Δούκα συγκίνησε τους φίλους της με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

«Τρεις γενιές, μια αγκαλιά», έγραψε η ηθοποιός 

zetadouka
Η Ζέτα Δούκα πριν από 3 περίπου χρόνια έγινε μητέρα και νιώθει πλήρης κρατώντας αγκαλιά την κόρη της, αλλά και τη μητέρας της. Τρεις γενιές συναντιούνται σε αυτή τη συγκινητική φωτογραφία που ανάρτησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια στο Instagram για να πει με τον τρόπο της χρόνια πολλά στη μητέρα της που έχει γενέθλια.



«Τρεις γενιές, μια αγκαλιά! Μαμά, να σε χαιρόμαστε! Σ’ ευχαριστώ για όλα, φανερά και αόρατα, καλά και λιγότερο καλά… Έχουμε εξάλλου περάσει μαζί τόσα χρόνια, πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Μαθαίναμε η μια την άλλη, μεγαλώναμε κι αλλάζαμε κάθε μέρα… Πάντα όμως με αγάπη, νοιάξιμο και καλή πρόθεση, αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας μιας οποιαδήποτε σχέσης! Μας εύχομαι να περάσουμε πολλά πολλά ακόμα χρόνια, έτσι και καλύτερα. Σε αγαπώ, η κόρη σου (που ενίοτε σε βασανίζει)», έγραψε η Ζέτα Δούκα στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τρεις γενιές, μια αγκαλιά! Μαμά, να σε χαιρόμαστε! Σ ευχαριστώ για όλα, φανερά και αόρατα, καλά και λιγότερο καλά... Έχουμε εξάλλου περάσει μαζί τόσα χρόνια, πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Μαθαίναμε η μια την άλλη, μεγαλώναμε κι αλλάζαμε κάθε μέρα... Πάντα όμως με αγάπη, νοιάξιμο και καλή πρόθεση•αυτή ειναι η συνταγή επιτυχίας μιας οποιαδήποτε σχέσης! Μας εύχομαι να περάσουμε πολλά πολλά ακόμα χρόνια, έτσι και καλύτερα. Σε αγαπώ, η κόρη σου( που ενίοτε σε βασανίζει...) #happybirthday #lastnight #familylife #familylove #threegenerations #strongrelationships #loveyoutothemoonandback❤️ #grandmotherandgranddaughter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης