H Ντόρα Μπακογιάννη έστησε γλέντι για τη νίκη του Κυριάκου στο σπίτι της οικογένειας στη Χαλέπα

H Ντόρα Μπακογιάννη έστησε γλέντι για τη νίκη του Κυριάκου στο σπίτι της οικογένειας στη Χαλέπα

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το γλέντι της αδερφής του νέου πρωθυπουργού της χώρας

ntora-mpakogianni
Βραδιά γιορτής για τη νίκη της ΝΔ με παρέα φίλων του κόμματος και της ίδιας και τραγούδια, ετοίμασε χθες βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη στο ιστορικό σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Χαλέπα. Σε ένα κλίμα χαράς και πανηγυρισμού η αδερφή του νέου πρωθυπουργού της χώρας δήλωσε πως για την Κρήτη το αποτέλεσμα αποτελεί διπλή χαρά καθώς το νησί αποκτά 4ο Κρητικό πρωθυπουργό.

Γιορτή στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη για τη νίκη στις εκλογές

Όπως δήλωσε η ίδια θα υπηρετήσει το κόμμα από τη θέση του μαχόμενου βουλευτή τονίζοντας ότι δεν της χρειάζονται οφφίκια.
«Αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει και έχει κάθε λόγο να γιορτάζει γιατί ο λαός εμπιστεύθηκε τον Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Μια μεγάλη νίκη, μια νίκη προσωπική του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές, κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δώσουν την ψήφο τους. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικητής είναι ο ελληνικός λαός γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς στα Χανιά, στην Κρήτη έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό. Ο ρόλος μου θα είναι του μαχόμενου βουλευτή. Δεν μας χρειάζονται οφφίκια, μια χαρά είμαστε και έτσι όπως είμαστε».

Κλείσιμο


ntora-mpakogianni

Η Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, την κόρη της Αλεξία και (δεξιά) τον τραγουδιστή Μανώλη Κονταρό

Τα τραπέζια είχαν στρωθεί από νωρίς για να υποδεχτούν φίλους και στελέχη του κόμματος με τους οποίους μοιράστηκε τη χαρά του νικητήριου αποτελέσματος.
mpakogiani-297933
ntora-mpakogianni-2
ntora-mpakogianni-3
ntora-mpakogianni-5
πηγή: flashnews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης