Το Netflix φέρνει τη θρυλική σειρά κόμικ «Sandman» στη μικρή οθόνη!

Το Netflix φέρνει τη θρυλική σειρά κόμικ «Sandman» στη μικρή οθόνη!

Η σειρά «Sandman» ακολουθεί τον Μορφέα, τον άρχοντα των ονείρων, και την οικογένειά του, τον Θάνατο, την Επιθυμία, την Απόγνωση, το Παραλήρημα, τον Όλεθρο και το Πεπρωμένο

sandman
Η σειρά κόμικ "Sandman" αναμένεται να μεταφερθεί στην τηλεοπτική οθόνη από το Netflix, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι εικονογραφημένες ιστορίες του Neil Gaiman (Νιλ Γκέιμαν), που δημοσιεύθηκαν από τη DC Comics μεταξύ 1989 και 1996, πρόκειται να γίνουν τηλεοπτική σειρά από το Netflix σε συμφωνία με τη Warner Bros Television.

Η σειρά “Sandman” ακολουθεί τον Μορφέα (Sandman) τον άρχοντα των ονείρων, και την οικογένειά του – (Ο Θάνατος, Η Επιθυμία, Η Απόγνωση, Το Παραλήρημα, Ο Όλεθρος και Το Πεπρωμένο).

Ο Γκέιμαν θα είναι υπεύθυνoς παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς μαζί με τον Ντέιβιντ Γκόγιερ, ο οποίος αρχικά είχε επιστρατευθεί για να μεταφέρει την ιστορία στη μεγάλη οθόνη για τη New Line με πρωταγωνιστή τον Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ , όμως το πρότζεκτ ακυρώθηκε το 2016 λόγω δημιουργικών διαφορών.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Warner έκλεισε συμφωνία με το Netflix για την τηλεοπτική σειρά “Sandman”. O αριθμός επεισοδίων δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο φήμες αναφέρουν ότι το κόστος της παραγωγής είναι αρκετά μεγάλο, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ σε τηλεοπτική παραγωγή της DC Entertainment.

Το σενάριο υπογράφει o Άλαν Χάινμπεργκ, σεναριογράφος της «Wonder Woman».

Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης