Σήμερα η κηδεία του 17χρονου μοντέλου Υβέτ - «Πάλεψε πολύ, έκανε όνειρα αλλά δεν τα κατάφερε»

Σήμερα η κηδεία του 17χρονου μοντέλου Υβέτ - «Πάλεψε πολύ, έκανε όνειρα αλλά δεν τα κατάφερε»

Τι λέει στο protothema.gr η Κρίστι Κρανά που γνώρισε το νεαρό κορίτσι μέσω της επαγγελματικής τους συνεργασίας - Η άτυχη κοπέλα «έσβησε» μετά από μάχη εννέα μηνών με τη λευχαιμία

yvet_at
Ούτε η μεγάλη της δίψα για τη ζωή, ούτε η ελπίδα που χάριζε στους γύρω της, στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν το μοιραίο για τη 17χρονη Υβέτ.

«Θα γίνω καλά και θα ζήσω» έλεγε και ξαναέλεγε με όση δύναμη έβγαινε από μέσα της από το κρεβάτι του νοσοκομείου, στην αγαπημένη της μητέρα η οποία βρισκόταν δίπλα της εννέα μήνες. Το 17χρονο μοντέλο έδινε την πιο σκληρή μάχη της ζωής της από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ελπίδα έχοντας διαγνωσθεί με λευχαιμία.

Από τα 14 της χρόνια η Υβέτ είχε αποφασίσει να κατακτήσει τις διεθνείς και εγχώριες πασαρέλες. Η πόρτα του γραφείου της Κρίστι Κρανά άνοιξε διάπλατα στο πέρασμά της με την υπόσχεση πως ένα λαμπρό μέλλον στο μόντελινγκ ήταν εκεί και την περίμενε.

Η μοίρα όμως είχε γράψει το δικό της σενάριο για τη 17χρονη κοπέλα, η οποία δεν κατάφερε ούτε το σχολείο της να τελειώσει. Άνθρωποι που τη γνώρισαν σε αυτή τη σύντομη διαδρομή της ζωής της μίλησαν στο protothema.gr και εξήραν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά της.
H Υβέτ Εβδοκίμοβα σε επίδειξη μόδας στο Μοσχάτο!


Κλείσιμο


«"Θα γίνω καλά" έλεγε το κοριτσάκι μου. Είχε λευχαιμία και δυστυχώς ήταν ένας επιθετικός καρκίνος. Από τον περασμένο Οκτώβρη ήταν άρρωστη, είχε υψηλό πυρετό και η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο. Πάλεψε πολύ για να κρατηθεί στη ζωή, έκανε όνειρα από το κρεβάτι του νοσοκομείου αλλά δεν τα κατάφερε. Μεγάλο χτύπημα για τη μητέρα της ο θάνατος της Υβέτ, γιατί ήταν μοναχοπαίδι. Σε εμένα είχε έρθει όταν ήταν μόλις 14 ετών και μάλιστα είχε όλα τα προσόντα για να γίνει ένα μοντέλο που θα πρωταγωνιστούσε τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ήταν ένα όμορφο, ψηλό, καλλίγραμμο κοριτσάκι και πάνω από όλα ένα γλυκό και ευγενικό παιδί. Ό,τι δουλειά της έδινα μου έλεγε: "χίλια ευχαριστώ". Είχε πολύ μεγάλη δύναμη μέσα της, πίστευε ότι θα γίνει καλά κι ότι θα τελείωνε το σχολείο της. Κι εγώ και η μητέρα της ήμασταν δίπλα της και τη στηρίζαμε. Της έλεγα: "Θα γίνεις καλά κοριτσάκι μου, εμείς είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς" μέχρι που η μικρή μου Υβέτ άφησε την τελευταία της πνοή και μας βύθισε στο πένθος» είπε στο protothema.gr η κ. Κρανά.

Η κηδεία της 17χρονης Υβέτ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11.00 το πρωί, στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης.




yvet5
yvet4




yvet3
yvet2
ivet1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης