O μπασκετμπολίστας Μπλέικ Γκρίφιν μας δείχνει τους κοιλιακούς του

O μπασκετμπολίστας Μπλέικ Γκρίφιν μας δείχνει τους κοιλιακούς του

Στην Ίμπιζα απολαμβάνει τις διακοπές του ο παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς στο NBA

Griffin2
O Μπλέικ Γκρίφιν μας δείχνει το καλογυμνασμένο του κορμί καθώς απολαμβάνει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. Ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής του NBA εθεάθη με εκλεκτή παρέα σε πολυτελές γιοτ στην Ίμπιζα.

Ποιος είναι ο Μπλέικ Γκρίφιν
O Μπλέικ Γκρίφιν είναι Αμερικανός καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται για τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο NBA. Ο Γκρίφιν ξεκίνησε την καριέρα του στο χριστιανικό σχολείο της Οκλαχόμα, κερδίζοντας τέσσερις τίτλους πολιτείας σε τέσσερα χρόνια κάτω από τις οδηγίες του πατέρα του, Τόμι Γκρίφιν, ο οποίος ήταν προπονητής.Έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ για το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα και τιμήθηκε με πολλά βραβεία στο δεύτερο έτος του, συμπεριλαμβανομένου του Naismith College Player of the Year, Oscar Robertson Trophy και το John Wooden Award.
Ο Γκρίφιν άφησε το κολέγιο μετά από δύο σεζόν για να μπει στο ντραφτ του NBA το 2009, όπου επιλέχθηκε πρώτος συνολικά από τους Κλίπερς. Στην πρώτη του σεζόν, έσπασε την αριστερή του επιγονατίδα, την οποία είχε τραυματίσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χάνοντας το σύνολο της σεζόν 2009-10. Έκανε το ντεμπούτο του στο NBA ως πρωτάρης την ακόλουθη σεζόν και επιλέχθηκε ως All-Star, κέρδισε τον διαγωνισμό καρφωμάτων (NBA Slam Dunk Contest) το 2011 και πήρε το βραβείο Πρωτάρης της Χρονιάς (NBA Rookie of the Year). Το 2011, το Sports Illustrated τον κατέταξε ως έναν από τους 15 καλύτερους νέους παίκτες του ΝΒΑ όλων των εποχών. Επίσης,φημίζεται για τα εντυπωσιακά του καρφώματα. Στο all star slam dunk contest (διαγώνισμος καρφωμάτων) του 2012 νίκησε με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα πάνω από αυτοκίνητο. Επίσης εκτέλεσε και άλλων ειδών καρφωμάτων όπως: 360 dunk, windmill.

Griffin
Griffin1




φωτογραφίες: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης