Rosie Huntington & Jason Statham: Στιγμές με το γιο τους

Rosie Huntington & Jason Statham: Στιγμές με το γιο τους

Οι φωτογραφίες που ανέβασε το διάσημο μοντέλο στο Instagram της

Rosie-jason
H Rosie Huntington-Whiteley και ο Jason Statham γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους. Το αγγελάκι της Victoria's Secret έφερε στον κόσμο τον γιο της τον Ιούνιο του 2017και μαζί με τον ηθοποιό είναι ζευγάρι από το 2010. Το μοντέλο, μοιράστηκε με τους φαν της, οικογενειακές στιγμές από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ακτή του Αμάλφι, στην Ιταλία.

Ο μικρός Τζακ, φαίνεται να έχει πάρει έμπνευση για το στιλ του από τους γονείς του καθώς είναι ντυμένος με ποδοσφαιρικό σορτσάκι, τζιν πουκάμισο και καπέλο για τη βόλτα του στον κήπο!
Τον βλέπουμε και σε άλλες στιγμές να παίζει με το γρασίδι σε μια επίσκεψη της οικογένειας σε ένα κοντινό πάρκο.

Σε μια ακόμη γλυκιά του φωτογραφία τον βλέπουμε να σπρώχνει με δύναμη μια χειράμαξα σε ένα ταξίδι μαζί με τους γονείς του σε μια φάρμα. Το μοντέλο είχε μιλήσει πρόσφατα στο περιοδικό Harper's bazaar, για το δώρο της μητρότητας και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από τότε που έγινα μητέρα, νιώθω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση με το σώμα μου και σίγουρη για το ποια είμαι. Σου αλλάζει την ζωή».

Μίλησε και για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης με την βοήθεια της γιατρό Nigma Talib η οποία στο παρελθόν είχε πολλούς γνωστούς πελάτες όπως την Penelope Cruz και τη Sienna Miler.
Παλιότερα είχε αναφέρει πως η γιατρός Nigma δεν της επιτρέπει να τρώει φαγητά με γλουτένη και ζάχαρη. Eπίσης αποφεύγει το αλκοόλ! Το καλλίγραμμο μοντέλο αναφέρει πώς τα αποτελέσματα στο σώμα της την έκαναν να νιώθει δυνατή και γεμάτη ενέργεια!

Κλείσιμο
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε το διάσημο μοντέλο με τους δυο άνδρες της ζωής της

Rosie1
Rosie2
Rosie3
Rosie4

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης