Waffy Burgers: Η νέα «τρέλα» του Waffle House!

Waffy Burgers: Η νέα «τρέλα» του Waffle House!

Σερβίρονται με μαχαιροπίρουνο, τρώγονται με τα χέρια!

waffy_burger_pink
Το Waffle House το ξέρεις ήδη. Σημείο αναφοράς, όχι μόνο για την περιοχή της Βουλιαγμένης, αλλά για όλα τα νότια προάστια, δεν έχει πλέον ανάγκη από συστάσεις. Η ειδυλλιακή τοποθεσία, το ολόφρεσκο παγωτό του και, φυσικά, η φημισμένη βάφλα του, το έχουν κατατάξει στους κορυφαίους προορισμούς για γλυκό στην Αθήνα -ειδικά το καλοκαίρι, γίνεται... λαϊκό προσκύνημα!



Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο Κωνσταντίνος και ο Σταύρος, οι δύο ιδιοκτήτες του Waffle House, επαναπαύονται στις... δάφνες τους. Το αντίθετο: ψάχνουν το επόμενο προϊόν που προκαλέσει «πάταγο», που θα φέρει τον κόσμο ξανά και ξανά στη γνώριμη νησιωτική αυλή της Βουλιαγμένης.

Έτσι, μετά τις αμέτρητες γεύσεις παγωτού που εναλλάσσονται καθημερινά, αλλά και μετά την... τρέλα των Waffins, σειρά έχουν τα ολοκαίνουρια Waffy Burgers. Φρεσκοψημένη βάφλα σε σχήμα burger, φτιαγμένη από την κλασική τους συνταγή με ολόφρεσκα υλικά, που όλοι αγαπήσαμε. Συνδυάζεται προκλητικά με το κορυφαίο παγωτό που παράγουν και με μοναδικές γαρνιτούρες, που δεν θα μπορείς να αντισταθείς.

Κλείσιμο


Δοκίμασε το HOMEY SOS (με μία γεύση παγωτού και σως ή σιρόπι), γεύσου το... TUMBANO (με μία γεύση παγωτού, επικάλυψη σοκολάτας, τριμμένο μπισκότο, σιρόπι και κομμάτια σοκολάτας) και απόλαυσε ακόμη περισσότερη αφράτη και ξεροψημένη βάφλα να «αγκαλιάζει» το αγαπημένο σου παγωτό. Μπορείς βεβαίως να διαλέξεις το CRISPY CHOCO, που δεν έχει παγωτό, έχει όμως τριμμένο μπισκότο και επικάλυψη σοκολάτας ή ζεστή κουβερτούρα Βελγίου. Επίσης, το NUTELLA ICE CREAM και το LIONO CHOCO (με παγωτό και Nutella ή με παγωτό και ζεστή κουβερτούρα Βελγίου, αντίστοιχα) είναι τα «instant classics», που δεν γινόταν να λείπουν από τη λίστα.

 

Όσο για τις παραδοσιακές, θεσπέσιες γεύσεις τους, που απογειώνουν τον ουρανίσκο; Από που να ξεκινήσει κανείς; Ενδεικτικά, δοκιμάσαμε:

- Το Aegean Sea Salt: Παγωτό με παραδοσιακή κρέμα, ανθό αιγαιοπελαγίτικου αλατιού, κουβερτούρα πικρής σοκολάτας και φιστίκια Αιγίνης.
- Την Ξανθιά σοκολάτα: Παγωτό με ξανθιά σοκολάτα φουντουκιού, κουβερτούρα ξανθιάς σοκολάτας και καραμελωμένα αμύγδαλα.
- Και την ωδή στη Νάξο (το νησί απ’ όπου ξεκίνησε)… Γραβιέρα Νάξου: Με γραβιέρα Νάξου, κομμάτια από σπιτικό παστέλι και ναξιώτικο θυμαρίσιο μέλι.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, πλέον, είναι να επιλέξεις ποιό waffy burger σου ταιριάζει και να το συνδυάσεις με το παγωτό που αγαπάς.

Αν είσαι τυχερός και είσαι στη Νάξο, θα το βρεις στο κατάστημα της Χώρας. Αν πάλι είσαι στην Αθήνα, μπορείς να επιλέξεις τη Βουλιαγμένη με την μαγευτική θέα στη θάλασσα ή τον δροσερό κήπο στο κατάστημα της Πεντέλης.

Tip
Το σερβίρουν με μαχαιροπίρουνο, αλλά απόλαυσε το με το χέρι!

Info
Waffle House
Χώρα Νάξου, Νάξος, τ.2285023007
Παραλία Πλάκας, Νάξος, τ.2285042047
Βουλιαγμένη, Ορφέως 1 & Αγ. Παντελεήμονος (παράδρομος Λ. Ποσειδώνος), τ.2108961227
Πεντέλη, Αγ. Γεωργίου 1 & Λ. Πεντέλης (Λ.Ελ. Βενιζέλου), τ.2108101767

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης