H ανάρτηση της Μπέλα Χαντίντ που εξόργισε τους μουσουλμάνους

H ανάρτηση της Μπέλα Χαντίντ που εξόργισε τους μουσουλμάνους

Η φωτογραφία που ανέβασε και την ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη

Bella_Hadid
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ήρθε η Μπέλα Χαντίντ. Το διάσημο τοπ μόντελ δημοσίευσε μέσω Instastory μια εικόνα σε αεροδρόμιο, στην οποία φαίνεται το παπούτσι της μπροστά από τις σημαίες των αεροπλάνων της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

bellahadidsalos


Πολλοί όμως από τους διαδικτυακούς της ακόλουθους θεώρησαν τη φωτογραφία άκρως ρατσιστική. Το μοντέλο επανήλθε με νέο απολογητικό post ζητώντας συγγνώμη από όσους προσεβλήθησαν λέγοντας πως δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο.

bella


Κλείσιμο
«Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα που με βαραίνουν. Ξεκινώντας, ποτέ δεν θα ήθελα να χρησιμοποιώ τις αναρτήσεις μου ή την πλατφόρμα μου για να δείξω το μίσος ενάντια σε κάποιον άλλον, ειδικά απέναντι σε εκείνους από την δική μου πανέμορφη και δυνατή κληρονομιά. Αγαπώ και σέβομαι τόσο πολύ την μουσουλμανική και αραβική πλευρά της οικογένειάς μου, καθώς και τους αδερφούς και τις αδερφές μου σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο τους σέβομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, αλλά πάντα προσπαθούσα να υποστηρίξω όσα θεωρούσα σωστά, ειδικά αναφορικά με την Μέση Ανατολή!”, έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη: “Ποτέ μέχρι τώρα και ούτε στο μέλλον δεν θα μιλήσω αρνητικά γι’ αυτές τις χώρες. Μόνο για να εκφράσω την αγάπη και την αληθινή ομορφιά τους, όπως πάντα μου δίδασκε ο πατέρας μου. Το να νιώθω ότι σας απογοήτευσα είναι αυτό που με πονάει περισσότερο. Η φωτογραφία του παπουτσιού δεν έχει να κάνει με την πολιτική. Σας το υπόσχομαι. Δεν πρόσεξα ποτέ τα αεροπλάνα στο φόντο και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είχα ποτέ σκοπό να δείξω ασέβεια προς αυτές τις αεροπορικές εταιρείες, πόσο μάλλον αυτές τις εκπληκτικές χώρες. Αγαπώ αυτές τις αεροπορικές εταιρείες, που έχουν τα καλύτερα αεροπλάνα και ανθρώπους. Μια ειλικρινή συγγνώμη σε όσους πίστεψαν ότι μπορεί να τους προσέβαλα, ειδικά στη Σαουδική Αραβία και στα ΗΑΕ. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο και ελπίζω να κατανοείτε την παρεξήγηση. Θα είμαι πιο υπεύθυνη. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Σας αγαπώ όλους ξεχωριστά».


View this post on Instagram

Me&Zo💥 @zoeygrossman outtakes for @voguespain

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης