Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη: «Η μητέρα μου ήταν 12 χρόνια άρρωστη και δεν με αναγνώριζε»

Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη: «Η μητέρα μου ήταν 12 χρόνια άρρωστη και δεν με αναγνώριζε»

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της σε πρόσφατη συνέντευξη 

katia_dandoulaki
Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν καλεσμένη στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1 και  μίλησε με συγκίνηση, για το πώς βίωσε την αρρώστια της μητέρας της: «Δεν με αναγνώριζε. Μου μιλούσε κανονικά, αλλά σαν να ήμουν ένα ξένο παιδί. Αυτόν το “θάνατο”, τον έβλεπα μπροστά μου 12 χρόνια. Όταν έφυγε η μητέρα μου, είπα “τώρα είναι πια χωρίς ανάσα”, γιατί ήδη είχε φύγει… Η ψυχή μου έχει συσσωρεύσει πάρα πολύ πόνο και λύπη από αγάπες που φύγανε, αλλά την ίδια στιγμή, η ζωή μού χάρισε απλόχερα μεγάλες χαρές… Όλα ήταν στο πολύ, και οι λύπες και οι αγάπες και τα πάνω και τα κάτω, δεν είναι, λοιπόν, χαλάλι»;


Ο σύντροφος της ζωής της, Μάριος Πλωρίτης, με τον οποίο έζησε 32 χρόνια, συμπεριλάμβανε «όλες τις αγάπες του κόσμου, για μένα… Δεν αισθανόμουν ότι κάνω καμία θυσία, που ήμουν μαζί του. Ήθελα αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι ας τον έβλεπα δύο ώρες κάθε βράδυ. Ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένη, δεν μου έλειπε τίποτα», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.


«Η ζωή μου ήταν μια παράφορη ζωή, όπου όλα γινόντουσαν συγχρόνως. Ο έρωτας, η δουλειά, οι αγάπες μου, τα όνειρά μου, ήταν όλα ένα μείγμα… Ανάκατα πράγματα, τα οποία έκανα με το ίδιο πάθος…», ανέφερε η ηθοποιός, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν έχει ακόμα αποχωριστεί τα αγαπημένα της πρόσωπα, που έφυγαν από τη ζωή: «Συζητώ μαζί τους καθημερινά, αλλά μέσα σε φως και αγκαλιά, όχι μέσα σε γκρίζα καταθλιπτική κατάσταση. Επειδή με ευλόγησαν με αγάπη, θέλω να με βλέπουν και να αισθάνονται ότι αυτή η αγάπη, αποδίδει… Το θάνατο δεν τον φοβάμαι. Ας έρθει, ό,τι ώρα θέλει. Φοβόμουν τον αποχωρισμό, τον ένιωσα και είμαι ελεύθερη πια. Δεν φοβάμαι τίποτα».



Δείτε παρακάτω το βίντεο: 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης