Πάνος Καλλίτσης: Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα και ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά

Πάνος Καλλίτσης: Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα και ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά

Η Έλενα ήταν σε σοκ και μου έλεγε “δολοφόνησαν τον άνδρα μου”. Στο δρόμο για το νοσοκομείο δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου», είπε ο γνωστός make up artist

kallitsis
Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του μίλησε ο Πάνος Καλλίτσης στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο γνωστός make up artist αναφέρθηκε στη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τρία χρόνια πριν και κόντεψε να χάσει τη ζωή του. Περιέγραψε καρέ – καρέ το περιστατικό και συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε.

«Είδα απέναντί μου έναν άνθρωπο με μαύρη κουκούλα να με σημαδεύει με ένα όπλο. Όταν προσπάθησα να διαφύγω με το αυτοκίνητο, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί. Ούρλιαζα στον δράστη να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα και ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά. Του φώναξα “ρε π…η μου έριξες στην καρδιά;».

Όταν με πυροβόλησε στην καρδιά, έπεσε πάνω του και του έβγαλα την κουκούλα. Μου έριξε συνολικά τρεις σφαίρες, μία στην καρδιά και δύο στα πόδια. Η Έλενα ήταν σε σοκ και μου έλεγε “δολοφόνησαν τον άνδρα μου”. Στο δρόμο για το νοσοκομείο δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου», είπε, μεταξύ άλλων.

Ο Πάνος Καλλίτσης μιλάει για τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του (Μέρος Α)



Ο Πάνος Καλλίτσης μιλάει για τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του (Μέρος Β)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης