Το συγκινητικό αντίο του Ανδρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ»

Το συγκινητικό αντίο του Ανδρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ»

Η μαρκοσκελής ανάρτησή του στο Instagram

Andreas_Georgiou
Η πετυχημένη σειρά του Alpha το «Τατουάζ» ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν. Ο Ανδρέας Γεωργίου με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτής της σειράς και το κανάλι, ενώ αποκάλυψε πως μετά το τέλος του «Τατουάζ» θα υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις για το νέο του σίριαλ «8 λέξεις».

Το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου:
«Σήμερα 11 Ιουνίου πραγματοποιείται το τελευταίο γύρισμα της αγαπημένης μας σειράς «Το Τατουάζ».. Θέλω να ευχαριστήσω την Βάνα Δημητρίου για το υπέροχο και ανατρεπτικό της σενάριο. Τον συνέταιρο μου και πλέον μεγάλο μου αδερφό, τον αρχηγό μου Κούλλη Νικολάου για το μυαλό του και την μοναδική του ενέργεια. Την σκηνοθετική μου ομάδα (Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ευαγγέλου, Θοδωρής Νικολαίδης και Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης) για το ταλέντο τους και το μεράκι τους στην δουλειά μας. Τους φωτογράφους μας για την εξαιρετική αισθητική τους (Μάριο Κωνσταντίνου, Ραφαέλλο Γεωργίου, Κωνσταντίνο Σταυρίδη, Γιώργο Τσεριώτη και Παντελή Αναστασίου).

Τους μουσικούς μας επιμελητές Πέτρο Σεργάκη και Δημήτρη Αγγελίδη. Και φυσικά τον Χρήστο Στυλιανού για το μοναδικό τραγούδι τίτλων και όλη την αυθεντική μουσική. Την Εύη Παλταγιάν για το υπέροχο styling. Την Μαρία Μαθά για το πρόγραμμα και τα αμέτρητα ξενύχτια οργανώνοντας όλο αυτόν τον μαραθώνιο γυρισμάτων. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Πανίτσα μου, τον βράχο μου, τον άνθρωπο μου και όλη της την ομάδα, τον Μιχάλη Αναγνωστόπουλο, τον Ανδρέα Φλούρο και την Σοφία Χαραλάμπους. Τον τεχνικό προϊστάμενο Πανίκκο μου και την διευθύντρια της εταιρείας μας, τη Μαρίτα μου. Την Ελίνα Νικολαίδου που έχει την ευθύνη για όλο το καλλιτεχνικό τμήμα (μακιγιάζ, μαλλιά, ρούχα), την Αγγελική Αργυρούδη που έχει όλη την επικοινωνία της Make It Productions.

Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω όλο το συνεργείο και τους συνεργάτες μας (όλες τις ειδικότητες, το ποστ, το μοντάζ) για τις ατελείωτες ώρες που δούλεψαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ, όλους τους δημοσιογράφους, τα site και τις εκπομπές που μας φιλοξένησαν και με τον δικό τους τρόπο μας πρόβαλαν. Φυσικά δεν θα παραλείψω να στείλω ένα μεγάλο φιλί και μια τεράστια αγκαλιά σε όλους τους ηθοποιούς της σειράς μας.

Είναι πολύ συγκινητικό να κλείνει ένας κύκλος και να σου μένει μόνο θετική ανάμνηση, με πολλές δημιουργικές ώρες, πολλά χαμόγελα, πολλές αγάπες, ακόμα και πολλές δημιουργικές εντάσεις. φίλοι μου, σας ευχαριστώ. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν δεν ήταν και το κανάλι που μας στήριξε, ο Alpha. Μας στήριξε από την πρώτη στιγμή που δώσαμε τα χέρια. Η προβολή της σειράς στον αέρα ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου. «Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού»… Τέλος, όλους τους τηλεθεατές μας, που εδώ και χρόνια σε όποια συχνότητα και να ήμασταν, ήταν πιστοί στο τηλεοπτικό μας ραντεβού. Χωρίς εσάς, δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε τίποτα. Μετά το τέλος του Τατουάζ, Θα έχετε άμεσα νέα για το επόμενο μας σήριαλ, τις 8 Λέξεις».

Κλείσιμο
georgiou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης