Κόλιν Φάρελ: Ημουν τόσο «τύφλα» σε γύρισμα που χρειάστηκα 56 φορές για να πω σωστά μια ατάκα

Κόλιν Φάρελ: Ημουν τόσο «τύφλα» σε γύρισμα που χρειάστηκα 56 φορές για να πω σωστά μια ατάκα

Η «καταστροφή» έγινε στα γυρίσματα του Minority Report και 18 χρόνια μετά ο Φάρελ θυμάται ακόμα την ατάκα

fareln1
Στην αποκάλυψη ότι σε γύρισμα για την ταινία Minority Report ήταν τόσο μεθυσμένος ώστε τελικά να χρειαστεί να πει 56 φορές μια ατάκα μέχρι τελικά να την προφέρει σωστά προχώρησε ο Κόλιν Φάρελλ.

Όπως είπε ο ίδιος στην Mirror η περιπέτεια ξεκίνησε από το γεγονός ότι είχε βγει για να γιορτάσει τα 25α - τότε - γενέθλιά του.

Η εταιρεία παραγωγής, όμως, αρνήθηκε το αίτημά του να πάρει ρεπό την επόμενη ημέρα και τότε άρχισαν τα προβλήματα. «Πίστευα ότι μια εταιρεία που έχει δώσει χρήματα για μια ταινία αξίας 1 εκατ. δολαρίων θα ικανοποιούσε το αίτημά μου... αλλά τελικά βρέθηκα στα γυρίσματα. Είχε προηγηθεί μια άγρια νύχτα και δεν είχα κοιμηθεί καθόλου» περιέγραψε ο 43χρονος σήμερα ηθοποιός τι προηγήθηκε.

Ήταν τόσο μεγάλη η «καταστροφή» για τον Φάρελ που ακόμα και σήμερα, 18 χρόνια μετά, θυμάται τη φράση. «Έπρεπε να πω "I'm sure you've grasped the fundamental paradoxical pre-crime methodology" και το θυμάμαι ακόμα και σήμερα γιατί μου προκάλεσε τόσο άγχος και στρες» πρόσθεσε ο Φάρελ.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικράτησε στα γυρίσματα ήταν ότι, όπως λέει ο Φάρελ, «η αδελφή μου που ήταν παρούσα τελικά υποχρεώθηκε να φύγει μετά από 56 λήψεις».

Ο Φάρελ έχει μίλησε ανοιχτά στο παρελθόν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό που τον οδήγησε το 2018 σε κλινική αποτοξίνωσης όταν άρχισε να συνδυάζει το αλκοόλ με τα ναρκωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης