Το πρώτο μήνυμα της Κλέλιας Ρένεση για τη γέννηση της κόρης της

Το πρώτο μήνυμα της Κλέλιας Ρένεση για τη γέννηση της κόρης της

Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram και η αποκάλυψη του ονόματος

Klelia_Renesi
To πρώτο μήνυμα 10 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης της έκανε η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε ότι θα δώσει στη μικρή το όνομα Κοραλία. Η ηθοποιός, που δεν κρύβει της χαρά της λέει στο μήνυμά της:

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου Κοραλία και από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου και με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και τα χαμόγελα. Όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου, τους συγγενείς , την γιατρό μου και τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σ’ αυτό το ταξίδι. Είμαστε και οι δυο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου και τις βουνοκορφές της Κρήτης και έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία… υπάρχουν νεράιδες? Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να’στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά».

View this post on Instagram

Το Σαββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλια μου την κορη μου κ δασκαλα μου Κοραλία κ απο τοτε η καρδια μου βγηκε εξω απ το σωμα μου κ με κοιταει λαιμαργα. Θελω να σας ευχαριστησω ολους για τις ευχες κ τα χαμογελα. Ολους τους φιλους που σταθηκαν πλαι μου , τους συγγενεις , την γιατρο μου κ τους συνεργατες μου που με βοηθησαν σ αυτο το ταξιδι. Ειμαστε κ οι δυο πολυ τυχερες που σας εχουμε φυλακες του ονειρου. Η Κοραλια κατέφθασε απο τα κρυσταλλινα νερα της Ζακυνθου , της Γαυδου κ τις βουνοκορφες της Κρητης κ εχει στο ματι γατισιο ναζι που δεν σηκωνει αμφιβολια... υπαρχουν νεραιδες.🙃😉 τα φιλια μας σε ολους σας. Να στε παντα καλα με ανοιχτα πανια. 🌊💥🌊

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης