Κιτ Χάρινγκτον: Σε κέντρο «αποτοξίνωσης» ο «Τζον Σνόου» - Στρες, αλκοόλ και εξάντληση τον οδήγησαν εκεί

Κιτ Χάρινγκτον: Σε κέντρο «αποτοξίνωσης» ο «Τζον Σνόου» - Στρες, αλκοόλ και εξάντληση τον οδήγησαν εκεί

Τι αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του - Η απίστευτη ένταση των τελευταίων μηνών και οι κριτικές για τη σειρά πιθανόν συγκαταλέγονται στους λόγους που τον κατέβαλαν

kit-harington
Η πετυχημένη σειρά Game of Thrones ολοκλήρωσε τον κύκλο της πριν από μερικές εβδομάδες, με ένα φινάλε που συζητήθηκε πολύ και κατέρριψε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης.

Ωστόσο, οι εντατικοί ρυθμοί των γυρισμάτων, το άγχος της ικανοποίησης των προσδοκιών και οι έντονες κριτικές για ολόκληρη την τελευταία σεζόν φαίνεται ότι κατέβαλαν έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών του GoT. Όπως μεταδίδουν σήμερα διεθνή ΜΜΕ, ο Κιτ Χάρινγκτον (ο Τζον Σνόου της σειράς) την ημέρα που προβαλόταν το πολυσυζητημένο φινάλε είχε ήδη μεταβεί σε ένα αμερικανικό κέντρο ευεξίας και «αποτοξίνωσης».

Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό στην Daily Mail χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν εκεί τον νεαρό ηθοποιό. «Ο Κιτ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του «Τζον Σνόου».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το εν λόγω κέντρο χρεώνει τους πελάτες του περίπου 120.000 δολάρια τον μήνα για τη διαμονή τους και τους διδάσκει να αντιμετωπίζουν το στρες και τα αρνητικά συναισθήματα, χωρίς να καταφεύγουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και καταχρήσεις.

jon-1


Μια πηγή της New York Post από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι ο ηθοποιός οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο κέντρο κυρίως λόγω στρες, εξάντλησης και κατάχρησης αλκοόλ. Το κέντρο ευεξίας, όπως τα περισσότερα από αυτά τα πολυτελή κέντρα, όπου καταφεύγουν πολλοί διάσημοι για να λύσουν τα προσωπικά τους ζητήματα, δεν επιβάλλει περιορισμούς στους πελάτες του. Έτσι ο Κιτ Χάρινγκτον έχει την ελευθερία να πηγαινοέρχεται όποτε το θελήσει, κάτι που εξηγεί τις σποραδικές εμφανίσεις του σταρ τις μέρες μετά την προβολή του φινάλε.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα ότι η σύζυγος του Χαρινγκτον (και συμπρωταγωνίστριά του στο GoT) Ρόουζ Λέσλι, βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει. «Η γυναίκα του Ρόουζ είναι απίστευτα υποστηρικτική. Όλα τα κοντινά του πρόσωπα θέλουν να ξεκουραστεί. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι ησυχία και ηρεμία».

jon-2


Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι Κιτ Χάρινγκτον έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την τεράστια επίδραση που είχε το Game of Thrones στη ζωή του. Η σειρά «φαινόμενο» όχι μόνο έκανε τον νεαρό ηθοποιό αναγνωρίσιμο σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά στάθηκε και αφορμή να γνωρίσει τη σύζυγό του. Στο δίωρο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε το HBO για την τελευταία σεζόν της σειράς, ο ηθοποιός εμφανίζεται να δακρύζει διαβάζοντας με τους συμπρωταγωνιστές του το σενάριο και μαθαίνοντας ότι ο χαρακτήρας του πρόκειται να σκοτώσει την τηλεοπτική του αγαπημένη, Ντενέρις Ταργκάριεν. «Η καρδιά μου ραγίζει. Αγαπώ αυτή τη σειρά περισσότερο από κάθε τι. Ποτέ δεν υπήρξε απλά μια δουλειά για μένα. Είναι η ζωή μου», δήλωσε ο Κιτ Χάρινγκτον στο ντοκιμαντέρ, μετά τα γυρίσματα της τελευταίας του σκηνής.

docu


Υπενθυμίζεται ότι σε μια συνέντευξή του τον Μάρτιο στο Variety, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι χρειάστηκε ψυχοθεραπεία στο απόγειο της δόξας του, αφού η προσοχή του κοινού τον έκανε να νιώθει ευάλωτος. Επρόκειτο για την περίοδο που ακολούθησε τον «πρόσκαιρο θάνατο» του Τζον Σνόου στο τέλος της πέμπτης σεζον. «Η πιο σκοτεινή εποχή για μένα ήταν όταν η σειρά άρχισε να εστιάζει περισσότερο στον χαρακτήρα μου. Όταν πέθανε και γύρισε από τους νεκρούς. Δεν μου άρεσε που ολόκληρη η πλοκή εστίαζε στον Τζον Σνόου... Όταν μετατρέπεσαι στο cliffhanger μιας σειράς και η σειρά βρίσκεται στο απόγειο της δημοφιλίας της, η προσοχή που προσελκύεις είναι τρομακτική».


Δείτε βίντεο: Σε κέντρο «αποτοξίνωσης» ο «Τζον Σνόου» :Υποφέρει από στρες, αλκοόλ και εξάντληση
Σε κέντρο «αποτοξίνωσης» ο «Τζον Σνόου» :Υποφέρει από στρες, αλκοόλ και εξάντληση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης