Το πρώτο μήνυμα της Σάρα Καρμπονέρο μετά την εγχείριση για τον καρκίνο στη μήτρα: Είναι η ώρα να συνεχίσω

Το πρώτο μήνυμα της Σάρα Καρμπονέρο μετά την εγχείριση για τον καρκίνο στη μήτρα: Είναι η ώρα να συνεχίσω

Η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας επέστρεψε σπίτι της μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

carbonero01
Εξιτήριο από το νοσοκομείο της Μαδρίτης στο οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας με τον οποίο διαγνώστηκε, πήρε η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο.

Η ίδια φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους της στο Instagram ότι πλέον βρίσκεται στο σπίτι της, επιχειρώντας, παράλληλα, να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τον αγώνα που την περιμένει.

«Είμαι στο σπίτι τώρα και όλα μπήκαν σε μια σειρά» ξεκίνησε το κείμενο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία με λουλούδια που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ για την φροντίδα και την αγάπη που μου δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να απαντήσω σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά αυτό είναι αδύνατο. Τώρα είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» συμπλήρωσε η πανέμορφη δημοσιογράφος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ya en casa y todo en orden. Muchísimas gracias por todas las muestras de cariño que he recibido estos días. Me encantaría responder una por una pero es imposible. Ahora toca ponerse fuerte y seguir. Gracias a todos de corazón.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Carbonero (@saracarbonero) στις



Κλείσιμο
Ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πληροφορίες από τους γιατρούς της Καρμπονέρο ότι όλα εκτυλίχθηκαν «σύμφωνα με τον σχεδιασμό» και ότι η σύζυγος του Κασίγιας «είναι καλά και έχει υψηλό ηθικό».

Η ιατρική περιπέτεια της Σάρα Καρμπονέρο είχε προκαλέσει συγκίνηση καθώς ακολούθησε το έμφραγμα που υπέστη ο διάσημος σύζυγός της σε προπόνηση της Πόρτο. Ανακοινώνοντας το πρόβλημα με την υγεία της η Καρμπονέρο είχε γράψει: «Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο. Έχω την στήριξη της οικογένειάς μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένειά μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης