Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Σάννυ Μπαλτζή... μπλέξανε

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Σάννυ Μπαλτζή... μπλέξανε

Οι δύο φίλοι συνεργάζονται καλλιτεχνικά 

papakonnoumpalzi
Στον κανούριο δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Μπλέξαμε», που αναμένεται ατις αρχές Ιούνη, συμμετέχει στιχουργικά για πρώτη φορά η Σάννυ Μπαλτζή. Πρόκειται για μια νέα δουλειά που περιλαμβάνει και στίχους της Λίνας Δημοπούλου, του Οδυσσέα Ιωάννου ενώ η μουσική είναι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του Χριστόφορου Κροκίδη και του Ανδρέα Αποστόλου.


Η Σάννυ Μπαλτζή έκανε γνωστή τη νέα της συνεργασία με μια ανάρτηση στο faceboook γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ευτυχώς “μπλέξαμε “… εδώ και 20 χρόνια! Μοιραστήκαμε στιγμές και πολλές ποιητικές απαγγελίες κάτι βραδυνές ώρες. Είναι καλός φίλος, είναι διανοούμενος, ευαίσθητος, είναι large είναι αγαπησιάρης και πάντα rock n roll!


Πρώτη φορά λοιπόν που συμμετέχω σε δουλειά του Βασίλη και είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε έτσι αβίαστα και αυθόρμητα με το πλήρωμα του χρόνου. Η μοναδική μας συνεργασία ήταν το ντουέτο μας σε ένα τραγούδι μου τις ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ 10 χρόνια περίπου πριν! Είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης με αντίληψη και γνώση. Η ατελείωτη φωνή που αγαπήθηκε δυνατά μισό αιώνα τώρα. Ο Βασίλης μας λοιπόν ο αιώνιος έφηβος έχει τα γενέθλιά του την Παρασκευή 21 Ιουνίου και τα γιορτάζει στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα! Θα είμαστε εκεί να ακούσουμε τα καινούρια τραγούδια και να του πούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ! Σ ΑΓΑΠΑΜΕ»!



Δείτε την ανάρτηση: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης