«Κάναμε σεξ στα υγρά σεντόνια και λιποθυμήσαμε» - Οι ερωτικές σκηνές στην αυτοβιογραφία του Moby διχάζουν!

«Κάναμε σεξ στα υγρά σεντόνια και λιποθυμήσαμε» - Οι ερωτικές σκηνές στην αυτοβιογραφία του Moby διχάζουν!

Ηχηρά ονόματα, όπως η Natalie Portman, η Lana Del Rey, η Christina Ricci και μια παρέλαση από θαυμάστριες και πόρνες συνθέτουν το παζλ της ερωτικής ζωής του μουσικού

moby_main01
Η αυτοβιογραφία του Moby που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Then it Fell Apart» έχει βάλει σε μπελάδες τον διάσημο μουσικό. Αιτία δεν είναι, όπως ίσως θα περίμενε κανείς, οι αποκαλύψεις του σχετικά με τις καταχρήσεις που έκανε στο απόγειο της καριέρας του (τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του αριστουργηματικού Play) αλλά οι... γλαφυρότατες περιγραφές της ερωτικής του ζωής, που περιλάμβανε όπως φαίνεται και αρκετά ηχηρά ονόματα της σόουμπιζ.

Ο μεγαλύτερος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες γύρω από την κόντρα ανάμεσα στην Natalie Portman και τον μουσικό, αφού η ηθοποιός βγήκε και διέψευσε δημόσια ότι είχε κάποτε σχέση με τον Moby, όπως γράφει ο ίδιος στο βιβλίο του. «Ήταν απλά ένας ανατριχιαστικός τύπος, πολύ μεγαλύτερός μου» δήλωσε σε συνέντευξη η Portman.

Η «σχέση» που υποτίθεται ότι κράτησε μερικές εβδομάδες συνέβη όταν η Portman ήταν μόλις 18 και ο Moby 33, κάτι που σχολιάζεται εκτενώς στα social media. O ίδιος ο Moby δημοσιοποίησε εχθές και σήμερα «φωτογραφικές αποδείξεις» (όπως ο ίδιος τις αποκαλεί) για τη σχέση που ισχυρίζεται ότι είχε με την Portman. Στην πραγματικότητα πρόκειται απλά για φωτογραφίες που τους δείχνουν να ποζάρουν μαζί, με τον ίδιο να την αγκαλιάζει και εκείνη να χαμογελά νευρικά.

Όπως σχολιάζουν πολλοί χρήστες, το υλικό ουσιαστικά δεν αποδεικνύει τίποτα και απλά κάνει τον μουσικό να φαίνεται πιο... απελπισμένος.




Κλείσιμο
Στην τελευταία του ανάρτηση, ο Moby αναφέρει ότι τα πράγματα έχουν «ξεφύγει», καθώς φαν της Portman απειλούν τη σωματική του ακεραιότητα. Στο post του ο μουσικός αναφέρει ότι έχει πληγωθεί από τα ψέματα της Portman, αφού πίστευε ότι ήταν φίλοι.

«Λαμβάνω ανώνυμες απειλές βίας από τους φαν της και αυτό επηρεάζει την δουλειά και την υγεία μου. Τι πρέπει να κάνω; Τι μπορείς να κάνεις όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ψέματα και κατηγορίες αντί για τις πραγματικές φωτογραφικές αποδείξεις; Θέλω να φανώ ανώτερος, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Ακόμα κι αν δεχτείς να λένε αναλήθειες για σένα, είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτές οι αναλήθειες να οδηγούν σε απειλές σωματικής βίας από τελείως άγνωστά σου πρόσωπα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In my memoir Then It Fell Apart I respectfully and honestly describe the brief, innocent, and consensual romantic involvement I had with Natalie Portman in 1999. But she’s denying that we ever dated, even though in the past she’s publicly discussed our involvement, and there’s ample photographic evidence that we briefly dated and then were friends(some pictures included in this post). It hurts to be lied about, especially as I’ve always respected her, and I thought we were friends. But I’ve been receiving anonymous threats of violence from her fans, and it’s affecting my business and my health. So what should I do? What do you do when people believe lies and accusations and not actual photographs and evidence? I want to take the high road, but I honestly don’t know what to do. It’s one thing to be lied about, and entirely another when someone’s lies result in physical threats from complete strangers.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη moby xⓋx (@moby) στις



Η «χαμένη δεκαετία» του Moby και η αναζήτηση του έρωτα

Η αυτοβιογραφία του 53χρονου σήμερα μουσικού εστιάζει στη «χαμένη δεκαετία» μετά την κυκλοφορία του «Play», όταν η ξαφνική φήμη του Moby τον οδήγησε στις καταχρήσεις, στα ξέφρενα πάρτι και την ψυχολογική κατάρρευση. Η «σχέση» με την Portman (πραγματική ή επινοημένη) είναι στην πραγματικότητα μία από τις πιο... ευτυχισμένες στιγμές της εξιστόρησης. Τα απομνημονεύματα του Moby είναι γεμάτα στιγμές αυτο-απέχθειας, απόγνωσης και κενών ερωτικών επαφών.

Εκτενώς σχολιάζονται από τα διεθνή ΜΜΕ οι σεξουαλικές του περιγραφές, κάποιες από τις οποίες αφορούν σε διάσημα πρόσωπα (όπως η Portman) ενώ άλλες σε μεθυσμένες θαυμάστριες και ιερόδουλες. Όπως παραδέχεται ο ίδιος ο Moby στο βιβλίο του, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φιλοζωικό οργανισμό, ήταν μια περίοδος της ζωής του που περιλάμβανε πολλές ευτυχισμένες στιγμές, αλλά και πολλές δραματικές. Διαβάστε παρακάτω μερικά αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσιεύει ο Guardian.



Η θλιβερή συνάντηση στη βροχή με μια πόρνη στο Κινγκς Κρος

Το 1999, πριν ακόμα το Play «απογειωθεί», ο Moby βρίσκεται σε ένα aftershow παρτι μετά από συναυλία του στον Κινγκς Κρος. Καθώς καμία γυναίκα στο πάρτι δεν ενδιαφέρεται να κάνει σεξ μαζί του, ο μεθυσμένος Moby αποφασίζει να αποχωρήσει. Βγαίνοντας από το μαγαζί, αντικρίζει μια ιερόδουλη να περιμένει σε μια στάση λεωφορείου. Αφού την περιγράφει εκτενώς σε μια παράγραφο, διευκρινίζει ότι στο παρελθόν έχει κάνει σχέση με πολλές ιερόδουλες, χωρίς ωστόσο να του ζητήσουν να πληρώσει ποτέ για σεξ (!).

Αναρωτιέται αν αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα και περνάει τα επόμενα 10 λεπτά κοιτάζοντας την ιερόδουλη μέσα στη βροχή, παραδομένος σε φαντασιώσεις κατά τις οποίες οι δυο τους ερωτεύονται, συνειδητοποιώντας ότι είναι εξίσου κατεστρεμμένοι. Τελικά το ονειροπόλημα του Moby διακόπτουν δύο άτομα από τη δισκογραφική του εταιρεία, που τον ρωτούν τι κάνει στη βροχή. «Απάντησα γρήγορα "απλά περπατάω προς το ξενοδοχείο μου". Ξαφνιάστηκαν, αφού δεν περπατούσα, απλά στεκόμουν στη σκιά στη μία τα ξημερώματα, κοιτάζοντας επίμονα μια πόρνη».





Η βραδιά σεξ που κόντεψε να του στοιχίσει μια συναυλία στη Νέα Ζηλανδία

Έχοντας δώσει μια μικρή συναυλία κοντά στο Μουλέν Ρουζ στο Παρίσι, ο Moby επιστρέφει στο σπίτι της φίλης του, Λορέν. Εκεί γνωρίζει μια άλλη κοπέλα, «λεπτεπίλεπτη σαν όμορφο ξωτικό» που εκφράζει ενδιαφέρον για εκείνον. Παραβλέποντας το γεγονός ότι έπρεπε το πρωί να ταξιδέψει με πτήση 26 ωρών στη Νέα Ζηλανδία, στο πλαίσιο της περιοδείας του, φεύγει μαζί με την Mandy και πάνε παρέα στο διαμέρισμά της, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου.

Ο νευρικός Moby φλυαρεί για θέματα αρχαιολογικού και μουσικού ενδιαφέροντος, αλλά η συνοδός του δείχνει να βαριέται. Στο σπίτι, το φλερτ τους διακόπτει το τσαντισμένο τσιουάουα της κοπέλας, ο Τζορτζ. «Ήθελα να της πω για το ντάτσχουντ της νεκρής γιαγιάς μου, που επίσης λεγόταν Τζορτζ, αλλά άρχισε να με φιλά. Γδυθήκαμε και κάναμε σεξ στα υγρά σεντόνια, ανάμεσα σε λεκέδες από κρασί, ενώ ο σκύλος γρύλιζε δίπλα μας. Μετά το σεξ λιποθυμήσαμε».

Ώρες αργότερα, ο Moby πάει να φύγει και συνειδητοποιεί ότι έχει κλειδωθεί στο διαμέρισμα της Mandy, με την ίδια να μην ξυπνάει με τίποτα από τον μεθυσμένο ύπνο της. Τελικά, καταφθάνει ένας ψηλός άνδρας με δερμάτινο μπουφάν, που ξεκλειδώνει την πόρτα αλλά αποδεικνύεται ότι είναι... το αγόρι της Mandy. Μετά από μερικές απειλές σωματικής βίας, ο Moby λέει «je suis desole» και αποχωρεί τρέχοντας για να προλάβει την πτήση του.

ricci


Το παθιασμένο σεξ με φαν υπό την επήρεια ναρκωτικών και η ατάκα για τον Μπάουι

Ενώ το «Play» πουλάει όλο και περισσότερα αντίτυπα, ο Moby αρχίζει να έχει μεγαλύτερη επιτυχία με τις γυναίκες. «Για να μην αισθάνομαι ανατριχιαστικός και να νιώθω ηθικά καλά, έλεγα στον εαυτό μου ότι αναζητώ την αγάπη». Η σεξουαλική του ζωή έχει εκτοξευθεί, ωστόσο οι κρίσεις πανικού τον εμποδίζουν από το να κάνει κανονικές σχέσεις. Τη βραδιά του φεστιβάλ Glastonbury, μία φαν του, ονόματι Becks, τον ακολουθεί στη σουίτα του ξενοδοχείου του, όπου διεξάγεται ένα πάρτι.

Υπό την επήρεια Ecstasy, ο Moby ξηλώνει έναν καθρέφτη από τον τοίχο και τον φέρνει στο κρεβάτι για να βλέπουν τους εαυτούς τους ενώ κάνουν σεξ.

«Περάσαμε τις επόμενες ώρες κάνοντας σεξ και κοιτάζοντας ο ένας τα μάτια του άλλου». Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα για κοκαΐνη, ο Moby και η Becks συζητούν λίγο ακόμη. Λίγο πριν αποκοιμηθούν ακούγεται από το διπλανό δωμάτιο της σουίτας το τραγούδι Golden Years. «Μπορώ να σου πω κάτι;» ρωτάει ο Moby την φαν του. «Παρακαλώ» απαντά εκείνη. «Ο Ντέιβιντ Μπάουι είναι γείτονάς μου», της λέει και αποκοιμιούνται.

Η ρομαντική βραδιά με την Christina Ricci

Στο βιβλίο του ο Moby αναφέρεται ακόμη στη σύντομη σχέση που είχε με την ηθοποιό Christina Ricci. Αυτό ήταν το 2000, όταν η πρωταγωνίστρια ήταν μόλις 20 χρονών.

Ο μουσικός περιγράφει πώς κάλεσε την μελαχροινή ηθοποιό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για να πιουν σαμπάνια και εκείνη δέχτηκε.

«Ακούμπησα κάτω το ποτήρι μου και τη φίλησα. Ήμουν με μια έξυπνη, όμορφη σταρ του κινηματογράφου και αυτό επισφράγιζε τους καλύτερους 18 μήνες της ζωής μου.

lana


Το αυτόγραφο στα γεννητικά όργανα

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Moby βρίσκεται σε ένα κλαμπ στην Αγία Πετρούπολη, και συνομιλεί μεθυσμένος με την κόρη του Πούτιν «μια ντροπαλή και γλυκιά νεαρή κοπέλα», για λογοτεχνία. Τη συζήτησή τους για τον Τολστόι διακόπτει μια γυναίκα με χρυσή φόρμα που απαιτεί από τον μουσικό να της υπογράψει ένα αυτόγραφο στο αιδοίο της.

«Είχα υπογράψει μέχρι τότε χέρια, πόδια, στομάχια, στήθη, λαιμούς, κούτελα, ντραμς, βίβλους, παπούτσια, τζάκετ, αμάξια και αντίτυπα του Μόμπι Ντικ. Ποτέ όμως την περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα κάποιου. Ήλπιζα να μην ιδρώνει πολύ, οι μαρκαδόροι δεν πιάνουν σε υγρό δέρμα», γράφει ο Moby.

Όταν την... «έκανε» η κόρη του Πούτιν, εκείνος έκανε σεξ με τη φαν του, της οποίας το βασικό κίνητρο ήταν «να ζηλέψει ο πρώην της».

Η... επική πόρτα από την Lana Del Rey

To 2006, o Moby προσκαλεί τη μουσικό Lizzy Grant (που αργότερα άλλαξε το όνομά της σε Lana Del Rey) στο διαμέρισμά του, που έχει πολλούς ορόφους. Κουνώντας αρνητικά το κεφάλι της, εκείνη του απαντά: «Moby, πρέπει να ξέρεις ότι είσαι Ο άντρας».

Όταν ο μουσικός την ευχαρίστησε για το κοπλιμέντο εκείνη του εξήγησε τι εννοούσε: «Είσαι ένας πλούσιος λευκός από το Κονέκτικατ και ζεις σε ένα ρετιρέ πέντε ορόφων. Είσαι ο άνδρας, δηλ. ο τυπικός εκμεταλλευτής άνδρας. Όπως π.χ. το άτομο που θα κατέληγε στην γκιλοτίνα σε μια επανάσταση».

«Δεν ήμουν σίγουρος εάν με πρόσβαλλε, οπότε αποφάσισα να εκλάβω το σχόλιό της ως κοπλιμέντο», γράφει ο μουσικός.

Moby - Extreme Ways
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης