Κατερίνα Ντούσκα: Έχω μάθει να χάνω με αξιοπρέπεια, είμαι περήφανη

Κατερίνα Ντούσκα: Έχω μάθει να χάνω με αξιοπρέπεια, είμαι περήφανη

«Έχω λάβει ένα καταιγισμό από μηνύματα τρομερά συγκινητικά και εγώ νιώθω πως φεύγω με το κεφάλι ψηλά», είπε η τραγουδίστρια

Katerina_Duska
Η Κατερίνα Ντούσκα επέστρεψε στη χώρα μας και οι δημοσιογράφοι την περίμεναν στο αεροδρόμιο. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision δήλωσε υπερήφανη για την παρουσία της λέγοντας πως έχει μάθει να χάνει με αξιοπρέπεια.

«Ήτανε μια μοναδική και φανταστική εμπειρία. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε λάβει τόση αγάπη. Ευχαριστώ πραγματικά κάθε άνθρωπο που μας ψήφισε, που μας στήριξε, όλους εσάς που από την αρχή μας στηρίξατε. Έχω λάβει ένα καταιγισμό από μηνύματα τρομερά συγκινητικά και εγώ νιώθω πως φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Η μουσική είναι υποκειμενική, οπότε όταν μπαίνει κανείς σε ένα μουσικό διαγωνισμό δεν μπορεί να έχει προσδοκίες. Εγώ νιώθω ότι πραγματικά δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε κάτω από πάρα πολλές δύσκολες συνθήκες. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου και που προσφέραμε ένα θέαμα διαφορετικό, δεν είναι καθόλου λίγο από τις 41 χώρες να είμαστε έστω και στην 21η θέση. Μπήκαμε τελικό και νομίζω προσφέραμε κάτι. Μην το θεωρούμε δεδομένο. Εμείς ζητήσαμε αρκετά πράγματα, δεν γίνανε όπως θέλαμε. Δεν φεύγω με πικρίες, δεν θέλω να ρίχνω ευθύνες σε κανένα. Έχω μάθει να χάνω με αξιοπρέπεια. Θ¨ελω να εστιάσω μόνο στα όμορφα και σε ότι αποκομίσαμε. Πολλές αποστολές είχαν παράπονα, δεν ήταν η πιο οργανωμένη Eurovision, αλλά εγώ δεν έχω εμπειρία και μέτρο σύγκρισης για να μπορώ να πω. Φεύγουμε περήφανες και εγώ και η Τάμτα».



Κατερίνα Ντούσκα: Έχω μάθει να χάνω με αξιοπρέπεια, είμαι περήφανη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης