James Charles: Ο σταρ του ΥouTube λύνει τη σιωπή του - Δεν είμαι «σεξουαλικό αρπακτικό», είμαι 19 και παρθένος!

James Charles: Ο σταρ του ΥouTube λύνει τη σιωπή του - Δεν είμαι «σεξουαλικό αρπακτικό», είμαι 19 και παρθένος!

O εκατομμυριούχος make up artist διαψεύδει τα όσα ισχυρίστηκε για εκείνον η πρώην μέντοράς του στο βίντεο «καταγγελία» της, που του κόστισε εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube

tati
Ο Αμερικανός beauty blogger James Charles έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας 41 λεπτών με το οποίο απαντά στις κατηγορίες της πρώην μέντορά του, Tati Westbrook, ότι «προσπάθησε να ξεγελάσει έναν στρέιτ άνδρα κάνοντάς τον να πιστέψει ότι είναι γκέι» στο δείπνο των γενεθλίων της.

Στο βίντεο με τίτλο «Τέρμα τα Ψέματα, που ανέβηκε στον λογαριασμό του εκατομμυριούχου make up artist το Σάββατο, ο 19χρονος James Charles εξηγεί ότι όσα ισχυρίστηκε για εκείνον η 37χρονη Tati Westbrook συνιστούν παραπληροφόρηση, παραθέτοντάς μάλιστα ως απόδειξη τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον εν λόγω νεαρό (τον σερβιτόρο τους εκείνο το βράδυ).

«Καταρχάς, είμαι 19 χρονών και παρθένος. Μιλάω για αγόρια αρκετά συχνά στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Προφανώς αυτό δεν είναι αποδεκτό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Απλά σκέφτηκα να καταστήσω γνωστό στον κόσμο, ότι δεν συμβαίνουν πολλά πράγματα στο κρεβάτι μου», ανέφερε ο Τσαρλς στο βίντεό του. «Έχοντας ξεκαθαρίσει τα παραπάνω, δηλώνω ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησα τη φήμη, τα χρήματα ή την δύναμή μου για να χειραγωγήσω κάποιον άνδρα ή να αποσπάσω από αυτόν σεξουαλικές χάρες. Είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνω. Είναι αηδιαστικό, δεν είμαι εγώ, και το γεγονός ότι η Tati το ανέφερε στο βίντεό της με αφήνει άφωνο, επειδή ξέρει την πραγματική ιστορία».

No More Lies


Σύμφωνα με τον James Charles, ο εν λόγω νεαρός αυτοπροσδιορίζεται ως bisexual. Διατηρεί φιλική σχέση με τον Charles και μάλιστα το επόμενο βράδυ από το αμφιλεγόμενο δείπνο είχαν συναντηθεί στο δωμάτιο ξενοδοχείου του beauty blogger για να δουν ταινία.

Κλείσιμο
Ο πάμπλουτος make up artist, που μετά το δημόσιο «ξεμπρόστιασμα» από την πρώην φίλη του έχασε πάνω από τρία εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube (αν και πλέον ο λογαριασμός του δείχνει να ανακάμπτει), αναφέρθηκε και στις άλλες κατηγορίες που διατυπώθηκαν για εκείνον από γνωστά του πρόσωπα στο διαδίκτυο.

Μετά την Tati Westbrook, πολλά άτομα από τον κύκλο του Charles τον κατηγόρησαν δημόσια ότι είναι «σεξουαλικό αρπακτικό», που πολιορκεί ερωτικά στρέιτ άντρες χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα για να τους ρίξει στο κρεβάτι του.

Ο 19χρονος διαψεύδει όλες τις καταγγελίες, λέγοντας ότι το μόνο που έκανε ποτέ όταν κάποιος τον ενδιέφερε ήταν να στέλνει ένα μήνυμα που έγραφε «γεια». Αν αντιλαμβανόταν ότι η επικοινωνία ήταν ανεπιθύμητη, την «έκοβε» αμέσως και ζητούσε συγγνώμη.

James Charles: Το χρονικό του σκανδάλου

Ένα απίστευτο σκάνδαλο συγκλόνισε την περασμένη εβδομάδα τον κόσμο του YouTube, προκαλώντας μια... ακατάσχετη «αιμορραγία» followers σε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της πλατφόρμας, τον 19χρονο make up guru, James Charles. 

Ο James Charles, που παρά την νεαρή του ηλικία έχει γίνει ήδη εκατομμυριούχος μέσα από τα βιντεάκια του για το μακιγιάζ και τα προϊόντα με τη φίρμα του, έχασε πάνω από 3 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα σε λίγα 24ωρα. Κι όλα αυτά, εξαιτίας του βίντεο που ανάρτησε μια διάσημη beauty vlogger και φίλη του στο YouTube, με το οποίο τον «ξεμπροστιάζει». 

BYE SISTER ...



Για αρκετές μέρες αφότου η 37χρονη Tati Westbrook δημοσίευσε το βίντεό της, στο οποίο χαρακτηρίζει τον πρώην προστατευόμενό της «αχάριστο», «εκμεταλλευτή» και «σεξουαλικό αρπακτικό», η μαζική αποχώρηση των follower του νεαρού μέικ απ άρτιστ, συνέχιζε ακάθεκτη, παρά το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο 19χρονος στην πλατφόρμα, όπου με δάκρυα στα μάτια ζητούσε συγχώρεση από την «μέντορά» του.  Μέσα σε δύο 24ωρα, πολλοί διάσημοι followers του James Charles έκαναν unsubscribe, και τάχθηκαν ανοιχτά στο πλευρό της «Τάτι» που δεν θέλει πλέον να έχει καμία σχέση με τον 19χρονο.

tati
 

Σύμφωνα με την 37χρονη beauty blogger, που «έθαψε» άγρια τον πρώην φίλο της σε ένα 45λεπτο βίντεο, ο James Charles «πούλησε» την φιλία τους στηρίζοντας μια εταιρεία ανταγωνιστική με τη δική της, χωρίς μάλιστα να της πει το παραμικρό. Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες στο φεστιβάλ της Coachella, όταν ο 19χρονος άρχισε να προωθεί ανοιχτά τις βιταμίνες της εταιρείας Sugar Bear, τις οποίες παλαιότερα ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει ως άκρως ακατάλληλες για εφήβους. Η Τάτι, που πρόσφατα λάνσαρε τις δικές της βιταμίνες ομορφιάς, σοκαρίστηκε από αυτήν την ύπουλη κίνηση.

Το γεγονός ότι η ίδια η Tati Westbrook και ο σύζυγός της είχαν περάσει ατέλειωτες ώρες και μέρες βοηθώντας τον «μικρό James» στο ξεκίνημά του, χωρίς να ζητήσουν το παραμικρό αντάλλαγμα έκανε την προδοσία του «ασυγχώρητη» για την beauty blogger, ένα από τα πιο σεβαστά πρόσωπα του χώρου. Η Tati όμως αναφέρθηκε και στην απαράδεκτη συμπεριφορά «σεξουαλικού αρπακτικού» του νεαρού γκέι άνδρα, που φέρεται να «τα 'ρίχνει» συνεχώς σε στρέιτ αγόρια, προσπαθώντας να τα παρασύρει στο κρεβάτι του με εκβιασμούς και υπουλες συμπεριφορές.

Μεταξύ των διασήμων που έχουν κάνει unsubscribe στον James Charles είναι η Κάιλι Τζένερ, η Ντέμι Λοβάτο, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κέιτι Πέρι και η Μάιλι Σάιρους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης