«Ένοχη» για το σκάνδαλο με τα πανεπιστήμια η «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» Φελίσιτι Χάφμαν

«Ένοχη» για το σκάνδαλο με τα πανεπιστήμια η «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» Φελίσιτι Χάφμαν

Την ενοχή της αναμένεται να παραδεχτεί σήμερα η ηθοποιός, που κατηγορείται πως συμμετείχε στο σκάνδαλο με την απάτη στις εισαγωγικές εξετάσεις πανεπιστημίων της ελίτ

felicity01
Την ενοχή της στο μέγα σκάνδαλο με την απάτη στις εισαγωγικές εξετάσεις πανεπιστημίων της ελίτ στις ΗΠΑ αναμένεται να παραδεχτεί σήμερα η Αμερικανίδα ηθοποιός, Φελίσιτι Χάφμαν.

Η Χάφμαν είναι μία από τους δεκάδες γονείς με παχυλό πορτοφόλι που είχαν ακριβοπληρώσει μία θέση για τα παιδιά τους σε διεθνούς φήμης πανεπιστήμια, σε μια πλεκτάνη ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αμερικανοί ομοσπονδιακοί εισαγγελείς έχουν ήδη απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος 33 γονέων που «αγόρασαν» θέσεις για τα παιδιά τους σε πανεπιστήμια όπως το Γέιλ, το Στάνφορντ και το Τζορτζτάουν.

Η ηθοποιός, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Λινέτ Σκάβο στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ABC, «Νοικοκυρές σε απόγνωση» θα παραδεχθεί την ενοχή της στο μεγάλο σκάνδαλο απάτης που πλήττει το τελευταίο διάστημα το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βοστόνης, όπως γράφει το Reuters.



Η 56χρονη ηθοποιός κατηγορείται ότι κατέβαλε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15 χιλιάδων δολαρίων με σκοπό οι επιτηρητές να αυξήσουν τη βαθμολογία της κόρης της στις εξετάσεις, ώστε να γίνει δεκτή πιο εύκολα στο πανεπιστήμιο της επιλογής της.

Συνολικά για το επίμαχο σκάνδαλο κατηγορούνται 50 γονείς, ενώ η Χόφμαν είναι το μεγαλύτερο από όλα τα ονόματα της λίστας.

Κλείσιμο
Σε δήλωσή της που είχε δώσει στη δημοσιότητα τον προηγούμενο μήνα, η ηθοποιός παραδέχτηκε την ενοχή της: «Αποδέχομαι πλήρως την ενοχή μου και έχω μετανιώσει πικρά και ντρέπομαι για ότι έκανα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη των πράξεων μου και τις συνέπειες που θα επιφέρουν....Η κόρη μου δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις μου και την πρόδωσα. Αυτή η πράξη που έκανα θα με στοιχειώνει για όλη μου την ζωή».

Felicity Huffman expected to plead guilty to fraud and bribery charges
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης