Met Gala: Η Άννα Γουίντουρ αποκάλυψε το... μυστικό των μαύρων γυαλιών που φοράει συνέχεια

Met Gala: Η Άννα Γουίντουρ αποκάλυψε το... μυστικό των μαύρων γυαλιών που φοράει συνέχεια

Η «σιδηρά κυρία» της μόδας και η ψυχή του Met Gala αποκαλύπτει το μυστικό της

000_1G84AY
Η Άννα Γουίντουρ είναι μια προσωπικότητα που δεν περνά απαρατήρητη. Με μια καριέρα τριών δεκαετιών στο τιμόνι της Vogue, θεωρείται ασυναγώνιστη στην βιομηχανία της μόδας και έχει μετατρέψει το Met Gala, ένα ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά για το Ινστιτούτο Κοστουμιών Τέχνης του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, σε μια βραδιά ισάξια του κόκκινου χαλιού των Όσκαρ.


Φέτος στο Met Gala η Γουίντορ τίμησε τον καλό της φίλο Καρλ Λάγκερφελντ, που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή, φορώντας μία δημιουργία του την οποία συνδύασε με το σήμα κατατεθέν της που είναι τα μαύρα γυαλιά.

View this post on Instagram

The Ovations 💖🎊

A post shared by Anna Wintour (@wintourworld) on



Πριν περίπου ένα μήνα, μιλώντας αποκλειστικά στην Κριστιάν Αμανπούρ του CNN στη Νέα Υόρκη, εξήγησε γιατί φοράει σχεδόν πάντα γυαλιά ηλίου.
Κλείσιμο
Μάλιστα, πέρυσι, τα βρετανικά μέσα είχαν ασχοληθεί ιδιαιτέρως με το συγκεκριμένο θέμα, όταν η Άννα Γουίντουρ εμφανίστηκε δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ σε επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, φορώντας τα γυαλιά ηλίου της. Πολλοί τότε, είχαν θεωρήσει πως ήταν μεγάλη ασέβεια και τραγικό λάθος της εκδότριας της Vogue.

View this post on Instagram

ANNA🔥

A post shared by Anna Wintour (@wintourworld) on


Όπως αποκάλυψε η ίδια στην συνέντευξή της στο CNN, είναι «εξαιρετικά χρήσιμα γιατί αποφεύγεις να γνωρίζουν οι άνθρωποι τι σκέφτεσαι.
Με βοηθούν επίσης όταν νιώθω λίγο κουρασμένη ή νυστάζω και ίσως έχουν γίνει ένα μέρος του ποιος είμαι», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης