Η «Σάνσα» του GoT παντρεύτηκε τον Τζο Τζόνας στο Λας Βέγκας με παράνυφη την... Πριγιάνκα Τσόπρα!

Η «Σάνσα» του GoT παντρεύτηκε τον Τζο Τζόνας στο Λας Βέγκας με παράνυφη την... Πριγιάνκα Τσόπρα!

H τελετή στοίχισε μόλις 600 δολάρια και το άτομο που πάντρεψε το διάσημο ζευγάρι ήταν ένας... σωσίας του Έλβις - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

joe-jonas-turner
Αφού την... σκαπούλαρε από τη αιματηρή μάχη του Γουίντερφελ, στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones, η νεαρή «Σάνσα» (κατά κόσμον Σόφι Τέρνερ) αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί τον καλό της, σε μια τελετή στο Βέγκας που στοίχισε μόλις 600 δολάρια!

Η 23χρονη Σόφι Τέρνερ, ένα από τα hot πρόσωπα των ημερών ως πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του HBO, που καθηλώνει κάθε Κυριακή τους τηλεθεατές στους δέκτες τους, παντρεύτηκε τον διάσημο τραγουδιστή Τζο Τζόνας στην «Πόλη της Αμαρτίας», εχθές Πρωτομαγιά.

Ο γάμος της ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα περίμενε κανείς από μια σταρ του Χόλιγουντ. Επρόκειτο για μια άκρως παρεϊστικη τελετή, την οποία τέλεσε (όπως συνηθίζεται στο Βέγκας) ένας... σωσίας του Έλβις. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την απονομή των 2019 Billboard Music Awards, όπου η Σόφι Τέρνερ συμμετείχε ως μία από τους παρουσιαστές και ο Τζο Τζόνας τραγούδησε live μαζί με τα αδέρφια του (τους Jonas Brothers), τον Κέβιν και τον Νικ.
Μιας λοιπόν που είχε μαζευτεί όλη η οικογένεια, το ζευγάρι αποφάσισε να μην περιμένει άλλο και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Αν και ανεπίσημη, η τελετή είχε πάντως πολλούς σταρ καλεσμένους, που είχαν παρευρεθεί νωρίτερα στην απονομή των βραβείων.

Μεταξύ αυτών ήταν φυσικά και η συννυφάδα της «Σάνσα», η Πριγιάνκα Τσόπρα, που παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες τον Νικ Τζόνας σε έναν φαντασμαγορικό γάμο.

Κλείσιμο
tzonas




Η εντυπωσιακή Ινδή ήταν παράνυφη της Σόφι Τέρνερ, η οποία έλαμπε από χαρά μέσα στο λευκό της φόρεμα.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης