H Σκάρλετ Γιόχανσον θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική

H Σκάρλετ Γιόχανσον θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική

«Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να επέλθει αλλαγή είναι η πολιτική σε τοπικό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός

Skarlet_Gioxanson
Δεν απέκλεισε ενασχόληση της με την πολιτική στο μέλλον η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχανσον. Η προεδρία των ΗΠΑ ίσως δεν είναι στους στόχους της, αλλά η πολιτική σε τοπικό επίπεδο μπορεί να είναι κοντινός στόχος, όπως αποκάλυψε στη διάρκεια της περιοδείας Τύπου για την ταινία «Avengers: Endgame».

«Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να επέλθει αλλαγή είναι η πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Ίσως σε κάποιο σημείο στο μακρινό μέλλον, να αισθανθώ ότι δέχομαι κάλεσμα, απλά μέχρι τώρα δεν συνέβη», δήλωσε η ηθοποιός.

Καθώς οι ταινίες «Avengers» (Εκδικητές) ολοκληρώθηκαν η Σκάρλετ Γιόχανσον εξέφρασε την ελπίδα η τελευταία ταινία να είναι «μια εμπειρία κάθαρσης για τους ανθρώπους». «Ελπίζω ότι θα δημιουργεί μια γλυκόπικρη αίσθηση ικανοποίησης στους θεατές», τόνισε.

Η ταινία έχει διάρκεια περίπου τρεις ώρες και έχει συζητηθεί πολύ. «Φέρτε μερικά αμύγδαλα», συνέστησε η Σκάρλετ Γιόχανσον σε όσους θεωρούν ότι είναι πολύ μεγάλης διάρκειας έργο.

«Νιώθω ότι οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν τρεις ώρες», δήλωσε η ηθοποιός. «Δεν θυμάμαι ποια ήταν η διάρκεια του «Infinity War». Πρέπει να ήταν γύρω στις τρεις ώρες. Νομίζω ότι είναι εντάξει. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να το χειριστούν», είπε.

πηγή: ΑΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης